Η “ανάκριση” που έκανε η Κόνι Μεταξά στον Λευτέρη Πανταζή

η-ανάκριση-που-έκανε-η-κόνι-μεταξά-σ-1424508

Συνέντευξη στην κόρη του, Κόνι Μεταξά και το “Mega Star” παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία του στο τραγούδι και τις επιτυχίες του.

“Είμαι πολύ άνετος, δεν έχω τρακ, πρώτη φορά, γιατί ήρθες σπίτι και κάνουμε την συνέντευξη εδώ, αισθάνομαι πολύ όμορφα” είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής, μετά από σχετική ερώτηση της Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια και μιλώντας για τα παλαιότερα χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής υπογράμμισε ότι δεν υπήρχε κάποιος εκείνη την εποχή που να μπορούσε να ανταγωνιστεί το show του “Διογένης Palace”, συμπληρώνοντας ότι το κέντρο είχε χτιστεί ειδικά για εκείνον. “Τότε ήμουν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, έβγαλα τον δίσκο “Ταραχή” και ήταν 34 εβδομάδες στο Νο1 του MEGA STAR που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού” πρόσθεσε.

“Κάποιος τραγουδιστής παλιά, στον πρώτο μου δίσκο, μου κατέστρεψε δύο πουκάμισα με τα δόντια του, επειδή ζήλευε” τόνισε ακόμη ο τραγουδιστής.

“Η συνεργασία μου με την Άννα Βίσση ήταν από τις καλύτερες, γιατί κάναμε και παρέα και πλέον έχουμε οικογενειακές σχέσεις” είπε ακόμη ο Λευτέρης Πανταζής.

Σχετικά με τους νέους τραγουδιστές με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε τον Νίκο Βέρτη, τον Αντώνη Ρέμο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και την Πάολα. Όπως σημείωσε, ένα σχήμα “Πάολα – Πανταζής” θα έκανε επιτυχία.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην Κόνι Μεταξά:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook