Η αγαπημένη τάση των Royals λέγεται tone-on-tone – Τα looks που δείχνουν ότι η βασιλική οικογένεια λατρεύει τη μονοχρωμία

η-αγαπημένη-τάση-των-royals-λέγεται-tone-on-tone-τα-looks-1303979

Όταν μιλάμε για στιλ και βασιλική οικογένεια τότε σίγουρα αναφερόμαστε στην Meghan Markle και την Kate Middleton.

Και οι δύο έχουν δημιουργήσει το δικό τους φαινόμενο (Meghan Markle και Kate Middleton effect) με τις στιλιστικές τους επιλογές. Κι αν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί ως προς τις επιλογές, αυτό ποτέ δεν τις εμπόδισε στο να κάνουν τον κόσμο να παραληρεί με κάθε τους εμφάνιση και να θέλει να τις αντιγράψει μανιωδώς.

Αν και οι red carpet εμφανίσεις είναι πιο λαμπερές, η πρόταση έρχεται μέσα από τις καθημερινές επιλογές και οι Royals προτείνουν μονοχρωμία. Ή αλλιώς tone-on-tone, συνδυασμένα κομμάτια από την ίδια παλέτα χρώματος. Και γιατί είναι η αγαπημένη τους επιλογή; Επειδή είναι elegant και σοφιστικέ φυσικά. Κι όσο απλό κι αν φαίνεται δεν είναι γιατί θέλει ιδιαίτερη προσοχή στους τόνους.

Το total μπεζ είναι σίγουρα chic αλλά κανείς δεν έχει ξεπεράσει το burgundy outfit της Meghan Markle. Από την κορυφή ως τα νύχια και τα γοβάκια.

Total black από το βασιλικό ζευγάρι και tone-on-tone πράσινο από την Kate σε αθλητικές δραστηριότητες. Για το τέλος… βασίλισσα Ελισάβετ στα μπλέ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook