H κεντρική ομιλία του Άρη Παπαδογιάννη στα Χανιά

h-κεντρική-ομιλία-του-άρη-παπαδογιάννη-145718

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Τι να πει κανείς όταν βρίσκεται μπροστά σε μια τέτοια συμμαχία πολιτών!» είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Άρης Παπαδογιάννης, ανοίγοντας  χθες το βράδυ την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην οδό Πλαστήρα, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

Ο κ.Παπαδογιάννης, περιέγραψε το όραμά του για τα Χανιά και το πρόγραμμά του για την διοίκηση του Δήμου και αναφέρθηκε στον συνδυασμό του, κάνοντας μια παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

«Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, είμαστε οι μόνοι με συνέπεια και συνέχεια στους λόγους και στις πράξεις μας» είπε και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην συμμετοχή των νέων στον συνδυασμό του και στην αγάπη τους για τον τόπο.

«Δεν θα είμαι Δήμαρχος των λίγων και των εκλεκτών, δεν θα είμαστε δημοτική αρχή σε ένα Δήμο δυο ταχυτήτων, δεν θα έχουμε πολίτες δυο κατηγοριών. Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα τους με αυταπάρνηση και με κάθε κόστος» τόνισε.

«Έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων με μεράκι, όρεξη, διάθεση για πολύ δουλεία και αποφασισμένη να κάνει βήματα μπροστά και να οικοδομήσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, Ευρωπαϊκό και καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών, είπε και συμπλήρωσε: «Με την συνολική μας στάση δείχνουμε ότι υπάρχει ένα άλλο μοντέλο διοίκησης. Ότι τα πράγματα γίνονται, μπορούν να γίνουν και αλλιώς. Γιατί τα προβλήματα μπορεί να είναι ίδια, αλλά οι λύσεις δεν είναι ίδιες, οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι και εμείς ξέρουμε που βαδίζουμε. Διαλέξαμε τον δρόμο του ρεαλισμού της καινοτομίας και τις ευθύνης. Έχουμε εγγυήσεις για το έργο μας, έχουμε όπλα για την μάχη της ανάκαμψης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Χανίων και της παράδοσης, στα έργα υποδομών και ολοκληρωμένης και βιώσιμης προστασίας του περιβάλλοντος, στη συμμετοχή των τοπικών συμβουλίων στη λήψη αποφάσεων στη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και των  δυνατοτήτων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της τοπικής οικονομίας.

Μίλησε επίσης για την κοινωνική πολιτική, την προώθηση της απασχόλησης και την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους συγκεντρωμένους για τον «όμορφο αγώνα» που έδωσαν, δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει εκείνους και τον τόπο.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου. Πρόκειται όπως είπε, για «εκλεκτούς συναδέλφους που δούλεψαν και πάλεψαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, επιστήμονες που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, νέους ανθρώπους που προβληματίζονται, οραματίζονται και αγωνίζονται για τα όνειρά τους, ενεργούς πολίτες που προσφέρουν στον τόπο τους μέσα από συλλόγους και σωματεία και που θέλουν να παρέμβουν εθελοντικά για να αλλάξουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook