Γονείς εν δράσει στα Χανιά! Οι πινελιές που «μεταμόρφωσαν» το σχολείο λίγο πριν το πρώτο κουδούνι | Photos
Ζωγραφιές, αριθμοί, γραμματάκια, κουτσό, σκάκι, ένα ρολόι, ένας πύραυλος, μια σαρανταποδαρούσα αλλά και όμορφα μηνύματα για την αγάπη, την αποδοχή, την φιλία, την συνεργασία, θα περιμένουν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους στο δημοτικό σχολείο Βαμβακόπουλου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr δραστήριοι γονείς μαθητών του σχολείου, ανέλαβαν εθελοντικά να «μεταμορφώσουν» την αυλή.
Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό, πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο!

Καλή σχολική χρονιά!

zarpanews.gr







Μπράβο εξαιρετικοί όλοι!
Μπάβο στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου του Βαμβακόπουλου.
To δημοτικό σχολείο Βαμβακόπουλου έχει καταστεί ένα σχολείο με πολλές προτιμήσεις γονέων για τη φοίτηση των παιδιών τους και συγχρόνως βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των εκπαιδευτικών για να υπηρετήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη στους μικρούς μαθητές, στους γονείς τους και στους δασκάλους τους.