GNTM: «Δέχτηκα απειλές κατά της ζωής μου» – Η αποκάλυψη της Άννας Χατζή | Video

gntm-δέχτηκα-απειλές-κατά-της-ζωής-μου-1076079

Απειλές κατά της ζωής της ισχυρίζεται πως δέχτηκε μετά την αποχώρησή της από το GNTM η Άννα Χατζή.

«Δεν μετανιώνω τίποτα, ότι έχω πει το εννοώ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Νομίζω δεν έβλαψα κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό το μίσος. Οι άνθρωποί μου με ξέρουν», είπε η Άννα Χατζή στον ALPHA.

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως έλαβε πολλά μηνύματα μίσους και πως την απείλησαν: «Πολλά μηνύματα μίσους, απειλές. Μικρά παιδάκια και μεγάλες γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι μαμάδες μου. Οι γονείς μου είχαν φρικάρει. Δεν απαντούσα. Τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα. Δεν απαντούσα, αυτά είναι χαζά».

«Μετά το GNTM το παλεύω, θέλω να φύγω Ευρώπη και Αμερική. Σπουδάζω κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική και θέλω να προχωρήσω στην εγκληματολογία. Αν με καλέσει στο γάμο της η Μαρτίνα δεν θα πάω, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάω.», είπε η Άννα Χατζή.

 

One thought on “GNTM: «Δέχτηκα απειλές κατά της ζωής μου» – Η αποκάλυψη της Άννας Χατζή | Video

  1. «Μικρά παιδάκια και μεγάλες γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι μαμάδες μου.»

    Απειλούσαν τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού, μεγάλες γυναίκες. Οι ίδιες που φαντάζομαι καταδίκαζαν απερίφραστα (υποκριτικά πάντα) την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και την παρουσίαζαν ως άλλο ένα θύμα της «πατριαρχίας».
    Οι ίδιες που στην πρόσφατη δολοφονία του 89χρονου στην Θεσσαλονίκη από την πρώην νύφη του, απορούσαν σε τη σημείο μπορεί να την είχε φτάσει ο παππούλης για να προβεί (και με το δίκιο της κατά την άρρωστη γνώμη τους) στην ειδεχθή αυτή πράξη.
    Οι ίδιες που αρέσκονται να παριστάνουν μονίμως τα θύματα, αλλά αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία τον άρρωστο ψυχισμό τους όντας ικανές να γίνουν οι πιο σκληροί θύτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook