GNTM: Αυτή είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε

gntm-αυτή-είναι-η-πρώτη-διαγωνιζόμενη-που-1541949

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM. Οι 21 διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού μόδας όμως πριν καλά καλά τακτοποιηθούν, ξεκίνησαν για το πρώτο απαιτητικό σετ το οποίο θα έφερνε και την πρώτη αποχώρηση της χρονιάς.

Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη δοκιμασία. Την πρώτη τους καμπάνια αρώματος. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι για την φωτογράφιση θα πρέπει να κάνουν κούνια σε ύψος 40 μέτρων.

Την καλύτερη φωτογραφία η Αλεξία, η οποία ενθουσίασε τους κριτές, μιας και η φωτογραφία της είναι το concept που ζητήθηκε. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Είναι ένα σοκ. Νόμιζα ότι έγινε για κάποια άλλη όλο αυτό κι εγώ το άκουγα» είπε η Αλεξία.

Η Μύρια και η Κατερίνα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτή της Κατερίνας. Η 27χρονη Κατερίνα που αποχώρησε πρώτη από το GNTM, δήλωσε χαρούμενη για την εμπειρία, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει κοντά στα παιδιά, τον σύζυγό της και φυσικά τη δουλειά της, ως make up artist.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook