GNTM 5 – Συγκλονίζει η Έβελυν: 20 άτομα με χτύπησαν και με έβγαζαν βίντεο

gntm-5-συγκλονίζει-η-έβελυν-20-άτομα-με-χτύπ-1542461

Η Έβελυν δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο της μόδας. Και ενώ έφτασε μέχρι τη φάση των bootcamp, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού αφού οι πόζες της στην πρώτη δοκιμασία φωτογράφησης δεν ενθουσίασαν κανέναν από την κριτική επιτροπή.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού του Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα όσα έχει ζήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της, όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν πέρασε στο σπίτι του GNTM.

«Ευχαριστήθηκα το GNTM. Ήταν η πρώτη εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση και τον διαγωνισμό. Είχα πάει κατενθουσιασμένη, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω ελέγξω τα συναισθήματά μου. Δεν μετανιώνω το ξέσπασμα που είχα, γιατί έχω μάθει στην ζωή μου ό,τι επιθυμώ, κυρίως σε ότι αφορά τα όνειρα μου, να το κατακτώ. Ήταν η έκφραση μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε αρχικά η Έβελυν.

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι: «Απογοητεύτηκα που δεν συνέχισα στο GNTM, γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου και στον εαυτό», ενώ εξομολογήθηκε πως «Καθημερινά λαμβάνω πολλά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι, όταν ήμουν 13, 20 άτομα με χτύπησαν στο ξύλο και με έβγαζαν βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο. Έλεγα ότι δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει γιατί είμαι αυτό που είμαι. Στο GNTM δεν ήθελα να αναφέρω όλα αυτά γιατί δεν ήθελα να ακουστούν σα δράμα. Πήγα γι’ άλλο σκοπό, για να μάθω. Δεν πήγα για να μάθουν τη ζωή μου».

Η σχέση της με τους γονείς της

«Ο πατέρας μου ήταν γλυκύτατος. Μου το έφερε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, όταν βλέπαμε ταινία και με έβλεπε ότι συνδεόμουν με την ταινία. Και μου το έφερε με γλυκύτατο τρόπο. Και στεναχωριέμαι που ορισμένα άτομα βγάζουν το συμπέρασμα ότι ένας γονιός δεν πρέπει να υποστηρίζει το παιδί του από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είμαι πολύ περήφανη που το έκανε αυτό» είπε η Έβελυν για τον πατέρα της και στην συνέχεια, μιλώντας για τη μητέρα της είπε: «Η μητέρα μου είναι μια μορφωμένη γιατρός. Χαίρομαι που υπήρξε μητέρα μου. Υπάρχει ειλικρινής αγάπη μεταξύ μας και χαίρομαι που υπάρχει ακόμα στη ζωή μου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook