Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο και οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στο μικροσκόπιο οι επαφές του συζυγοκτόνου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί ξανά στον ανακριτή ο πιλότος, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία, στα οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις.

Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για το φονικό συγκλονίζουν. Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την 20χρονη Καρολάιν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση που φέρεται να είχε ο πιλότος με 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Αδιευκρίνιστο αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν. Οι αστυνομικοί υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Τι λέει η 40χρονη

Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, πάντως, φαίνεται να έχει νέες πληροφορίες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρθηκε ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν. Εξάλλου, η οικογένεια της Καρολάιν διερευνούσε μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους τις φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του πιλότου με κάποια γυναίκα.

Στο μικροσκόπιο οι συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί ξανά στον ανακριτή ο πιλότος, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία, στα οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Ένα στοιχείο που επανεξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού, με το οποίο θα φανούν τυχόν διαφορές στις συναντήσεις του δράστη, τις εξόδους του και τη συμπεριφορά του λίγες ημέρες πριν το μοιραίο βράδυ.

Πάντως, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε αυτοματοποιημένες κινήσεις μετά τη δολοφονία, οι οποίες δεν δείχνουν μετάνοια για την πράξη του, κάτι που συνήθως συμβαίνει στις «εν βρασμώ» δολοφονίες.

Πού προσανατολίζονται οι έρευνες

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει επίσης η αγορά του οικοπέδου, καθώς και η μεταβίβαση στο όνομα του πιλότου. Όπως όλα δείχνουν, μία από τους πρώτους μάρτυρες που θα καταθέσουν είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Η συγκεκριμένη γυναίκα, λόγω του επαγγέλματός της, ήξερε αρκετά πράγματα για την προσωπική ζωή της 20χρονης αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της ενώ φαίνεται πως ήδη έχει αποκαλύψει πολύ σημαντικές πληροφορίες. Μία από αυτές είναι και το ότι ο σύζυγος της Καρολάιν είχε εγκατεστημένη στο κινητό του μια εφαρμογή που έβλεπε πού είναι η 20χρονη ανά πάσα στιγμή.

Οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί στο να αποδείξουν αν το έγκλημα έγινε όντως «εν βρασμώ ψυχής», όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης ή αν επρόκειτο για προμελετημένο έγκλημα. Οι κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δράστη, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, φαίνονται ύποπτες στην αστυνομία, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί άρση του τραπεζικού του απορρήτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ