Γιορτές με Πασχαλινή “AVRA” στο Avra Imperial Hotel στα Χανιά

γιορτές-με-πασχαλινή-avra-στο-avra-imperial-hotel-στα-χ-845496

Φέτος το Πάσχα μπορεί να γίνει πραγματικά αξέχαστο στα μαγευτικά Χανιά και στο Avra Imperial Hotel!

Μέσα σε 65.000 τ.μ. με καταπράσινους κήπους και κρυστάλλινα νερά, το Avra Imperial Hotel διαθέτει 328 πολυτελή δωμάτια και σουίτες καθώς και μοναδικές εγκαταστάσεις (εντυπωσιακές πισίνες, πέντε εξαιρετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ, αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους, καταστήματα, ένα χαλαρωτικό spa και ένα πρωτοποριακό συνεδριακό κέντρο).

Το πολυτελές ξενοδοχείο στον γραφικό κόλπο του Κολυμπαρίου, 23 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, ετοιμάζει για τις ημέρες του Πάσχα πακέτα διαμονής σε πολύ καλές τιμές για ζευγάρια ή για οικογένειες.  

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσετε την κατανυκτική λειτουργία της Αναστάσεως στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και κρητικούς μεζέδες.

Την Κυριακή του Πάσχα, πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύσουν το πασχαλινό γεύμα. Χρειάζεται μόνο η εορταστική σας διάθεση και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Avra Imperial, που διοργανώνει ένα αυθεντικά ελληνικό πασχαλινό γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή κρητική μουσική, ψητά στις σούβλες και κρητικά εδέσματα.Αξιοποιήστε τα εορταστικά πακέτα διαμονής για το διάστημα 26-29 Απριλίου με προνομιακές τιμές από 157 ευρώ/μέρα για το απλό δίκλινο δωμάτιο και μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Η προσφορά περιλαμβάνει καθημερινά πρωινό, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το εορταστικό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα. Το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει 1 επιπλέον παιδί (έως 12 ετών) δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων.

Για τους επισκέπτες που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο: δείπνο Μ. Σαββάτου: 30€/άτομο, γεύμα Κυριακής του Πάσχα: 40€/άτομο (παιδιά έως 6 ετών: δωρεάν, παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση). Πληροφορίες, κρατήσεις: τηλ: 28240 84500, email: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook