Γιώργος Σταθάκης: Το πρόγραμμα της Ν.Δ. προβλέπει την υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης

γιώργος-σταθάκης-το-πρόγραμμα-της-ν-δ-880446

Επισκέψεις στις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Γιώργος Σταθάκης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις δύο διευθύνσεις συνομίλησε με τους προϊσταμένους κ.κ Στέλιο Ζερβάκη και Μανώλη Μηλιαράκη, καθώς και με εργαζόμενους εκπαιδευτικούς.

Σημείωσε πως η εκπαίδευση είναι στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Ν.Δ.Είπε πως η εκπαιδευτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ επικυρώνεται από την πολιτική που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, με την ενίσχυση της προσχολικής, της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Είπε πως αναφορικά με τις προσλήψεις στην εκπαίδευση στο σύνολο των 15 χιλιάδων περιλαμβάνονται και 4,5 χιλιάδες εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, που αποτελούν και την αιχμή του δόρατος για τις ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος.Στον αντίποδα τόνισε πως η ΝΔ έχει ένα πρόγραμμα υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης και ενίσχυσης της ιδιωτικής που είναι από τα σοβαρά διακυβεύματα των ερχόμενων εκλογών.Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook