Γιώργος Αμούτζας: Έκανε χειρουργείο και πήγε στα γυρίσματα του Σασμού – «Ήταν αβάσταχτο και αφόρητο»

γιώργος-αμούτζας-έκανε-χειρουργείο-κ-1600922

«Στον δρόμο με φωνάζουν συνέχεια Νικηφόρο, κανένας δεν με λέει Γιώργο» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα του Happy Day. «Δεν ξέρω γιατί το ρωτάει ο κόσμος. Γιατί να σκοτώσω τον Μαθιό; Μου ακούγεται πολύ παράλογο αυτό. Τι θα είναι ο Μαθιός για μένα τότε; Είναι πολλά στοιχεία που πρέπει να δούμε και έχουμε χρόνο μπροστά μας, έχουμε ένα όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι μπροστά μας και θα δούμε την αντίδραση του Νικηφόρου» σχολίασε για τη συνέχεια της σειράς.

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο και αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα και ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσω. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα.

Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα κανονικά στο θέατρο να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω και έγινε μια μαγική παράσταση. Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς.

Σε παρακολουθώ και είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» περιέγραψε ο ηθοποιός.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook