Γιατί έχει… νεύρα ο καθηγητής Τσιόδρας;

γιατί-έχει-νεύρα-ο-καθηγητής-τσιόδρα-1013694

Ένα ατυχές περιστατικό έλαβε χθες χώρα κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της διασποράς του κορωνοϊού: ενώ ο επικεφαλής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας είχε αφιερώσει… τη μισή ενημέρωση για να «κεραυνοβολεί» όσους συναδέλφους του προειδοποιούν ότι το υπουργείο δεν εφαρμόζει σωστή τακτική για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, στη συνέχεια εξερράγη όταν ρωτήθηκε κατά πόσον μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα γίνουμε Ιταλία!

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, αμέσως πριν, είχε σπεύσει μόνος του να εξαπολύσει πυρά προς όσους συναδέλφους του προειδοποιούν ότι οι έλεγχοι που γίνονται είναι τόσο λίγοι, που είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να γίνουμε Ιταλία! Η «έκρηξη» του Τσιόδρα ξένισε όσους τον έχουν συνηθίσει να ενημερώνει με μειλίχιο και ήπιο ύφος για την εξέλιξη του ιού.

Πάντως, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η νευρικότητα του καθηγητή σχετίζεται αφενός με τις διαφωνίες που επικρατούν στο επιτελείο του υπουργείου Υγείας, αφετέρου με τις τραγικές ελλείψεις που όντως έχουν δέσει τα χέρια του υπουργείου και δημιουργούν αγωνία για την πραγματική εικόνα της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα…

matrix24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook