Γιάννης Λοβέρδος: Κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

γιάννης-λοβέρδος-κοντεύει-να-γίνει-αν-1200081

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων έχουν υποπέσει σε λάθη στη διαχείριση της πανδημίας αναγνώρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, στη Βουλή.

«Εγώ, είμαι ειλικρινής και τα λέω όλα. Έχουν γίνει λάθη και από τη δική μας πλευρά. Την κυβερνητική και των ειδικών», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Μάλιστα, σε εντελώς αντίθετο μήκος κύματος από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την ενόχλησή του για τις συνεχείς και συνήθως αντιφατικές δηλώσεις των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Δεν είναι ντίβες και rock stars!» είπε σκωπτικά ο κ. Λοβέρδος για τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής λοιμωξιολόγων και σχολίασε μάλιστα ότι η επωδός περί «των επόμενων δύο κρίσιμων εβδομάδων» κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Πάντως ο κ. Λοβέρδος εξαίρεσε από την εικόνα διαχειριστικών λαθών τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί με αξιοθαύμαστη «ταπεινοφροσύνη και σεμνότητα». Υποστήριξε δε ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να παράσχει ενημέρωση για το κυβερνητικό σχέδιο ανοίγματος δραστηριοτήτων.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook