Γιάννης Χατζάκης: «Ο Δαμιανάκης μπορεί να κάνει δημοτικό συμβούλιο που θα… πετάει»

γιάννης-χατζάκης-ο-δαμιανάκης-μπορε-860197

Την άποψη ότι ο Κλεισθένης αποτελεί μία πρόκληση και ένα εγχείρημα που μπορεί να πετύχει αν εκλεγεί Δήμαρχος στα Χανιά ο υποψήφιος Δημάρχος, Ευτύχης Δαμιανάκης εξέφρασε μιλώντας την Τρίτη στο μικρόφωνο του SUPER FM 89,6 στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά, o υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Νέας Κυδωνίας με την αυτοδιοικητική κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά», Γιάννης Χατζάκης.

O Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων SYN.KA εξέφρασε μεταξύ άλλων την πεποίθηση, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Δαμιανάκης, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διοικήσει με τον καλύτερο τρόπο το Δήμο και να συνθέσει ένα αποτελεσματικό δημοτικό συμβούλιο.

«Ο Ευτύχης Δαμιανάκης, τάσσεται υπέρ της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Έχει την εμπειρία να πάει να «χτυπήσει» και να «ανοίξει» πόρτες… Δίνει αρμοδιότητες στους συνεργάτες του, είναι υπέρ τη συνοχής της ομάδας και την επόμενη μέρα πιστεύω πως θα μπορεί να συνθέσει και να κάνει ένα δημοτικό συμβούλιο που θα «πετάει» υποστήριξε ο κ. Χατζάκης. που πρόσθεσε σχετικά με την παρουσία του κ. Δαμιανάκη σε προεκλογικά debate ο κ. Χατζάκης ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά» «ήταν ο πρώτος που έχει δηλώσει ότι θα είμαι παρών σε όλα».

Κάτι που ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, για 3, 5 χρόνια δυστυχώς δε συνέβη, όπως τόνισε, επί θητείας του πρώην δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη αφού «o επικεφαλής και η ομάδα δεν τα πήγαν καλά… Όταν έφυγαν 51 άτομα και πήγαν αλλού, χάλασε η συνοχή».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζάκης μιλώντας για τα προβλήματα της Νέας Κυδωνίας, τον πιο τουριστικό περαστικό Δήμο, όπως τον χαρακτήρισε, δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να είναι καθημερινά δίπλα στους κατοίκους και να ακούει τα προβλήματά τους.

Για τον τουρισμό: Όλα τα ζητήματα θα πρέπει να είναι έτοιμα στην αρχή κάθε τουριστικής περιόδου»

Για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων: «Θα πρέπει σε συνεργασία με το κυνοκομείο του Δήμου και τους τοπικούς φορείς να λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων και ιδιαίτερα στο Πάρκο των Αγίων Αποστολών, μια περιοχή για την οποία αξίζει και πρέπει να γίνει ένας ευρύτερος σχεδιασμός για την αναβάθμισή της».

Τέλος σχολιάζοντας το γεγονός ότι που κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν την ομάδα βάζοντας κομματική ταμπέλα ο κ. Χατζάκης υποστήριξε πως «εμείς δεν έχουμε καμία κομματική ταμπέλα. Μιλώντας για το συνδυασμό μας εμείς έχουμε την πολιτική μας ιδεολογία και οι δημότες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιον θέλουν Δήμαρχο και ποιος δημοτικούς συμβούλους. Αξιολογώντας τα πρόσωπα των υποψηφίων, την πορεία τους, το πρόγραμμά και το ψηφοδέλτιο. Εμείς έχουμε ένα σπουδαίο, ποιοτικό ψηφοδέλτιο με πολύ καταρτισμένους ανθρώπους που μπορεί να δώσει πάρα πολλά για την επόμενη μέρα».

zarpanews.gr

One thought on “Γιάννης Χατζάκης: «Ο Δαμιανάκης μπορεί να κάνει δημοτικό συμβούλιο που θα… πετάει»

  1. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ »’ΑΚΗ »’ ΤΟ ΠΑΣΟΚ [ΚΙΝΑΛ] ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ…..ΤΕΛΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook