Γερανός αφαιρεί τους πυλώνες στο κολυμβητήριο

γερανός-αφαιρεί-τους-πυλώνες-στο-κολυ-940027

Εργασίες πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο Χανίων οι οποίες αφορούν την αφαίρεση των πυλώνων, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες ημέρες.

Συνεργείο βρέθηκε την Κυριακή το πρωί στο κολυμβητήριο, προχωρώντας στην αφαίρεση των φθαρμένων από το χρόνο και τη διάβρωση πυλώνων, οι οποίοι κρίθηκαν ότι ήταν επικίνδυνοι μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Χανιά αρμόδιος μηχανικός της ΓΓΑ.Οι πυλώνες αφαιρούνται από το σημείο που βρίσκονται και στη θέση τους θα τοποθετηθούν καινούργιοι μέσα στο επόμενο διάστημα. Μένει να φανεί πώς θα καλυφθεί ο φωτισμός τις επόμενες ημέρες για τις ανάγκες των προπονήσεων και γενικότερα τις αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο.

One thought on “Γερανός αφαιρεί τους πυλώνες στο κολυμβητήριο

  1. καποιοι πρεπει να ειχαν φαει με χρυσα κουταλια για να μπουν αυτοι οι θεορατοι πυλωνες εκει και στο εθνικο. Ειναι παντελως αχρηστοι, ασκημιζουν σε υπερβολικο βαθμο την εικονα της πολης και ετσι και τους θεσεις ολοκληρους σε λειτουργια τρωνε εναν σκασμο λεφτα. Για να δουμε τι θα μπει στη θεση τους. Ελπιζω μερικοι μικροι προβολεις, δεν ειναι δα και τεραστιος ο χωρος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook