“Φρούριο” η Αθήνα για το συλλαλητήριο: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. – Μαζική κάθοδος από την Βόρεια Ελλάδα

φρούριο-η-αθήνα-για-το-συλλαλητήρι-800780

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για το σημερινό συλλαλητήριο για τη συμφωνία των Πρεσπών στην πλατεία Συντάγματος. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς ομάδες αντιεξουσιαστών διοργανώνουν αντισυγκέντρωση, με κίνδυνο η Αθήνα να μετατραπεί, για πολλοστή φορά, σε «πεδίο μάχης».

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από νωρίς το πρωί τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. για το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονικό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Πάνω από 3000 πούλμαν ταξιδεύουν τη νύχτα απ΄ όλη την Ελλάδα για να βρεθούν στο συλλαλητήριο. Λεωφορεία ούτε για δείγμα σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Για εκατομμύρια διαδηλωτών κάνουν λόγο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο της Κυριακής 20/01/2019 για τη Μακεδονία. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για εκατομμύρια διαδηλωτών που θα βρεθούν στο Σύνταγμα από όλες τις γωνίες της Ελλάδας.

Πάνω από 3000 πούλμαν ταξιδεύουν τη νύχτα απ΄ όλη την Ελλάδα για να βρεθούν στο συλλαλητήριο. Λεωφορεία ούτε για δείγμα σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Για εκατομμύρια διαδηλωτών κάνουν λόγο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου. Ποιοι θα είναι οι ομιλητές. Τι καιρό θα κάνει στο Σύνταγμα.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο της Κυριακής 20/01/2019 για τη Μακεδονία. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για εκατομμύρια διαδηλωτών που θα βρεθούν στο Σύνταγμα από όλες τις γωνίες της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι διοργανωτές κάνουν λόγο για… κάθοδο των Μακεδόνων στην Αθήνα.

Υπολογίζουν πως τουλάχιστον 3.000 λεωφορεία θα φτάσουν στο κέντρο της πρωτεύουσας από τη Βόρεια Ελλάδα με τον αριθμό των διαδηλωτών να φτάνουν τους 150.000 με 200.000!

Μάλιστα από το μεσημέρι του Σαββάτου σε πολλά μέρη της Μακεδονίας έχουν εξαντληθεί τα λεωφορεία και επιστρατεύονται βανάκια ή ιδιωτικά ΙΧ ώστε να κατέβουν όσοι περισσότεροι διαδηλωτές μπορούν.

Αγρότες από το Κιλκίς σχεδιάζουν αύριο Κυριακή στις 11.00 το πρωί να συγκεντρωθούν στο Πολύκαστρο με τρακτέρ και ιδιωτικά ΙΧ και από εκεί με συνοδεία της αστυνομίας να κατευθυνθούν στα σύνορα και στο τελωνείο των Ευζώνων.

Εκεί, θα αποκλείσουν συμβολικά τα σύνορα την ώρα του συλλαλητηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook