Φρίκη: Έβαλαν το 11 μηνών εγγόνι τους στο φούρνο και το έψησαν ζωντανό

φρίκη-έβαλαν-το-11-μηνών-εγγόνι-τους-στο-991379

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι 11 μηνών στην Κακασίγια της Ρωσίας. Σύμφωνα με τη Mirror, η 20χρονη μητέρα είχε αφήσει το άτυχο αγοράκι στους γονείς της για να το προσέχουν. Όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το παιδί της νεκρό και καμένο μέσα στον φούρνο.

“Η γιαγιά και ο παππούς υπό την επήρεια αλκοόλ σκότωσαν το μωρό. Μέλος της οικογένειας βρήκε το άψυχο σώμα του μέσα στο φούρνο”, αναφερόταν σε ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο.

Η δίκη για το περιστατικό διεξήχθη σήμερα και το δικαστήριο καταδίκασε τον 48χρονο παππού του αγοριού σε 15 χρόνια κάθειρξη και τη 43χρονη γιαγιά του σε εννέα.

“Αναπαύσου αγαπημένε μου γιε. Ο πόνος μου είναι αβάστακτος κάθε λεπτό. Πώς θα συνεχίσω χωρίς εσένα; Δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω. Μόνο τις φωτογραφίες σου έχω. Βλέπω τις φωτογραφίες σου και μου χαμογελάς. Μου λείπεις τόσο πολύ γιε μου. Σε παρακαλώ έλα στα όνειρα μου για να σε δω. Το ξέρω ότι πλέον βλέπεις τα πάντα γιατί πετάς ψηλά”, έγραψε μεταξύ άλλων η 20χρονη μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook