Φούτερ: 5 εύκολοι τρόποι για να το συνδυάσετε με τα πάντα

φούτερ-5-εύκολοι-τρόποι-για-να-το-συνδυ-1529163

Μέχρι και με επίσημο blazer τύπου Coco Chanel θα σας αποδείξουμε πως μπορεί να συνδυαστεί το κλασικό κι αγαπημένο φούτερ, για να το φορέσετε όχι μόνο στην πρωινή καθημερινότητα, αλλά μέχρι και στο γραφείο. Γιατί είναι άνετο, έχει χαρακτήρα και μας ξυπνά τα πιο cozy συναισθήματα που έρχονται πακέτο με το φθινοπωρινό mood.

Πέντε φρέσκα looks με φούτερ λοιπόν, κάνουν update στο καθημερινό μας ντύσιμο, βάζοντας μια νεανική και college νότα, η οποία μας καλεί για επιστροφή στην πραγματικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Με τζιν και high heels: ιδανικός συνδυασμός που ενώνει τον casual χαρακτήρα του φούτερ με την κομψότητα των ψηλοτάκουνων. Ένα outfit που στέκεται άνετα από το πρωί μέχρι και το βράδυ, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν «καλά» και «πρόχειρα» ντυσίματα, μόνο φαντασία και τόλμη σε αυτό που λέγεται styling.

Σαν πανωφόρι: με college χροιά. Τα φούτερ σε στιλ bomber κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση και αποτελούν τα πιο ιδανικά πανωφόρια για την φθινοπωρινή σεζόν. Συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα (ναι, μέχρι και με επίσημα φορέματα!) και βάζουν την δική τους cool πινελιά στο street style.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

Σαν φόρεμα: σε oversized γραμμή, τύπου το δανείστηκα από ανδρική ντουλάπα και συνδυασμένο είτε με casual στοιχεία όπως τα κλασικά αθλητικά sneakers, είτε με ένα ζευγάρι cowboy boots. Γιατί όχι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Με μίνι φούστα και δερμάτινο jacket: σε ένα σύνολο που αναμειγνύει διαφορετικά στοιχεία του styling σε ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένα ακόμα college outfit, το οποίο μας αρέσει πολύ και το οποίο μπορείτε να το φορέσετε μέχρι και στο γραφείο με ένα ζευγάρι flat loafers και λευκά καλτσάκια.

Με Coco Chanel πινελιές: ή… ακόμα και σαν βάση μέσα από ένα κοστούμι. Μην φοβηθείτε να κάνετε mix&match το formal με το casual dressing και συγκεκριμένα, μην φοβηθείτε να φορέσετε το φούτερ σας με τα πάντα και παντού. Δεν είναι άλλωστε τυχαία το πιο πολυφορεμένο και πιο αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας, αλλά και ανδρικής γκαρνταρόμπας!

instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook