Φωτιά στην Εύβοια: Δύσκολη η κατάσταση – Αποστέλλονται ενισχύσεις

φωτιά-στην-εύβοια-δύσκολη-η-κατάσταση-1466893

Διαστάσεις έχει πάρει λόγω και των δυνατών ανέμων εντάσεως 5 μποφόρ και του δύσβατου της περιοχής, η φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου σε χαμηλή βλάστηση και δασική έκταση, ανάμεσα στα χωριά Γαία και Κρεμαστός, του δήμου Κύμης – Αλιβερίου Εύβοιας.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φτάσει στην είσοδο του χωριού Κρεμαστός και λόγω και των συνθηκών αποφασίστηκε να αποσταλούν επιπλέον ενισχύσεις και ελικόπτερο συντονισμού, ενώ μεταβαίνει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), καθώς θεωρούνται ύποπτες οι συνθήκες που ξέσπασε η συγκεκριμένη φωτιά κοντά στο χωριό Γαία.

 

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στη Ναύπακτο

Αναφορικά με την φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή Χάνια Γαβρολίμνης Ναυπακτίας, εκεί η εικόνα είναι καλύτερη και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων των δασοκομάντος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μία φωτιά που ξέσπασε στην Ζάκυνθο, εκεί όμως η επέμβαση ήταν άμεση και οριοθετήθηκε σχεδόν στο ξεκίνημά της.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook