Φοιτήτρια κβαντικής φυσικής βιοπορίζεται πουλώντας… τα φορεμένα της εσώρουχα Ι Photos

Αν και είναι φοιτήτρια κβαντικής φυσικής, η 30χρονη Μελ Μπράουν έχει βρει έναν εντελώς άσχετο με τις σπουδές της και σίγουρα… πρωτότυπο τρόπο για να βιοπορίζεται.

Συγκεκριμένα η όμορφη φοιτήτρια βγάζει σχεδόν ένα μισθό πουλώντας φορεμένα εσώρουχα και καλσόν σε «sugar daddies».

Η Μελ Μπράουν μετρά ήδη 20.000 σχεδόν επισκέπτες στο online κατάστημά της και λέει ότι έχει τόση ζήτηση, που με το ζόρι χρειάζεται να… βάζει μπουγάδα πια!

Σύμφωνα με την Dailymail, η Μελ εμπνεύστηκε την… επιχείρησή της όταν πούλησε κάποιες μεταχειρισμένες αποκριάτικες μάσκες στο eBay και κάποιος της προσέφερε 16 ευρώ για φορεμένα γάντια.

«Τα φοράω (τα εσώρουχα) συνήθως για δύο μέρες και απλώς πηγαίνω βόλτες ή τρέχω, κάνω ό,τι κάνω κάθε μέρα. Κάποιες φορές, ωστόσο, μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα να φορέσω ένα καλσόν και να κάνω άλματα, που ήταν κάπως επικίνδυνο γιατί γλιστρούσε!», λέει η Μελ.

«Μου είχαν επίσης ζητήσει να φορέσω καλσόν με σανδάλια και να πατήσω βρασμένα γλυκά και φρέσκα φρούτα. Για αυτό το τελευταίο task με τα φρούτα πήρα 50 ευρώ!» λέει η Μελ που συνολικά βγάζει περίπου 650 ευρώ το μήνα από αυτή της της δραστηριότητα», προσθέτει.

Η αυτοαποκαλούμενη «κατά τύχη sugar baby» συχνά λαμβάνει δώρα από πελάτες και λέει ότι έχει καταφέρει να αγοράσει πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσε όπως ένα laptop ή όσα χρειάζεται για τη σχολή της.

Οι «sugar daddies», όπως λέει, της στέλνουν συνήθως προϊόντα ομορφιάς, κοσμήματα και σοκολάτες -και καλσόν που θέλουν να φορέσει!

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ