Φλόγα κι Άνεμος: Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της ιστορικής σειράς

φλόγα-κι-άνεμος-το-συγκλονιστικό-τελε-1578494

Ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα σε δυο πολύ έντονες προσωπικότητες, τελειώνει την ώρα που τους χωρίζει ο θάνατος. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 22:00 ολοκληρώνεται η ιστορική σειρά «Φλόγα κι άνεμος» με το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε τον οριστικό αποχαιρετισμό της Κυβέλης και του Γεωργίου Παπανδρέου.

Η ημέρα της κηδείας του Παπανδρέου έρχεται και προκαλούνται μεγάλες ταραχές ανάμεσα στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί . Μια λαοθάλασσα έχει συγκεντρωθεί για να ακολουθήσει τον Γεώργιο Παπανδρέου στην τελευταία του κατοικία. Οι χουντικοί νόμιζαν πως με τις προειδοποιήσεις τους ο κόσμος θα φοβόταν να πάει στην κηδεία, αλλά έκαναν λάθος. Οι ασφαλίτες χτυπούν ανελέητα τον κόσμο.

Ο Γκούβερης ετοιμάζει το επόμενό του βήμα. Μια δήλωση μετάνοιας της Κυβέλης, για να την εξαναγκάσει να υπογράψει. Αποσπά εκβιαστικά την υπογραφή της με την δήλωση υποταγής στη χούντα. Ο Φώντας κάνει μια σύνδεση γεγονότων, ανάμεσα στον ηθοποιό Κροντηρά που πέθανε με το ζευγάρι που αυτοκτόνησε στο Φάληρο. Η Όλγα έχει ετοιμάσει το κυριακάτικο τραπέζι, μαζί με ένα κουτί κινίνα. Κατά την επιστροφή του Φώντα στο σπίτι τον καθυστερεί η γειτόνισσα, θα προλάβει; Η Βαλεντίνη, η δισεγγονή της Κυβέλης, σχεδιάζει ν’ ανοίξει ένα μουσείο με όλα τα κοστούμια από τις θεατρικές παραστάσεις της Κυβέλης, για να γνωρίσουν οι επόμενες γενιές την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου. Αρχίζει η δίκη του Παναγούλη.

Στο παρελθόν η Κυβέλη έχει μείνει μόνη, καθώς τον Γεώργιο τον έχει απορροφήσει η πολιτική και το ταξίδι που θα κάνει με τον γιο της. Οι κόρες της Κυβέλης, που έχουν κληρονομήσει το ταλέντο της και παίζουν με επιτυχία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, έρχονται να την αποχαιρετήσουν.

Στην Αμερική, η Κυβέλη στέκεται στο πλευρό του Γιωργάκη, τον οποίο παρακολουθούν οι καλύτεροι γιατροί. Στην Αθήνα, ο Παπανδρέου κάνει την κίνηση που θα διαλύσει τον γάμο τους. Δεν τον αφήνει αδιάφορο η Σεράνο. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του, στο οποίο μέσα ήταν η τραγουδίστρια, προκαλεί την αντίδραση της Κυβέλης, η οποία του στέλνει ένα τηλεγράφημα. Είναι η τελευταία της επικοινωνία μαζί του για χρόνια ώς τις τελευταίες ημέρες του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook