«Φίλε, πάρτο αλλιώς, δεν χωράς…» – Στριμώχτηκαν σε στενό στο κέντρο των Χανίων

φίλε-πάρτο-αλλιώς-δεν-χωράς-στρι-1417861

Απογευματάκι Παρασκευής και στο κέντρο της πόλης των Χανίων, επικρατεί το γνωστό κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο…

Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπου που απαθανάτισε αναγνώστης του zarpanews.gr, στην συμβολή των οδών Κορωναίου με Κορκίδη, με οδηγό αγροτικού οχήματος που επιχειρεί να στρίψει και «στριμώχνεται» ανάμεσα στα ήδη παρκαρισμένα οχήματα.

Οι δρόμοι στο κέντρο των Χανίων στενοί, τα οχήματα μεγάλα, καλό είναι να υπολογίζουμε με σύνεση τις κινήσεις μας…

Δεν χωράς… που πας…

5 thoughts on “«Φίλε, πάρτο αλλιώς, δεν χωράς…» – Στριμώχτηκαν σε στενό στο κέντρο των Χανίων

  1. Αφου δε το χεις ρε μεγαλε,δοκιμαζεις να παρεις ενα ATOS ,καλυτερα;;;Και δδεν θα σου ακιει και θα χωρας να περασεις!!!

    1. ΄Τα γνωστά τανκς των κλαρινογραμπρών που δεν έχουν πατήσει ποτέ χώμα. Το γεγονός ότι φοράνε φαρδύτερα ελαστικά από αυτά που επιτρέπεται, έχουν μόνιμα καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας με φιμέ πλέξιγκλας και η σκουρότητα ανεμοθώρακα και παραθύρων είναι στο 95%, δεν απασχόλησε ποτέ τους κουμπάρους τους στην ΕΛ.ΑΣ.

      1. Παντα πιστευα οτι η εμφανισση του αμαξιου του καθενος εχουν σχεση με το μεγεθος συγκεκριμενου σημειου του σωματος…!!!
        Αυτον για κατηγορια …γαριδακι τον κοβω!!!

  2. Συμφωνω με το ΜΟΥΣΚΑΡΟ. Οσο πιο μεγαλο το εξω εργαλειο τοσο πιο μικρο το μεσα . Ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο . Επισης , ολοι αυτοι με τα «τανκς» , απορω , γιατι θελουν να δειχνουν σε ολους γυρω τους οτι κατεβηκαν απ’τα βουνα & οτι δεν εχουν καθολου-μα καθολου καλαισθησια. Αν βεβαια ξερουν και το τι σημαινει η λεξη. !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook