Ευχαριστήριο του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου με ανακοίνωση του, “εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Μαρακάκη και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Εταιρείας Κρητικά Ακίνητα Α.Ε. κ. Γεώργιο Ανδρουλάκη, για την ευγενή και αφιλοκερδή παραχώρηση χρήσης του απαιτούμενου χώρου για την προσωρινή μεταστέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Παλαιόχωρας, λόγω ανακαίνισης του υφιστάμενου κτιρίου, στις παραθεριστικές κατοικίες που διαθέτει πίσω από το υποκατάστημα της Τράπεζας στην Παλαιόχωρα.

Η ανιδιοτελής και σπουδαία αυτή παροχή της Διοίκησης της Τράπεζας Χανίων προς την τοπική μας κοινωνία, η συνδρομή της στη διατήρηση του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας και της περίθαλψης των κατοίκων του Δήμου μας, αποδεικνύει την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία της, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη παρουσία της στα τρέχοντα προβλήματα του τόπου.
Τέλος ευχαριστεί τον Διευθυντή και το προσωπικό του καταστήματος της Τράπεζας Χανίων στην Παλαιόχωρα για την μέχρι σήμερα και την επικείμενη συνεργασία τους.”

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ