Ευχαριστεί τους Χανιώτες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

ευχαριστεί-τους-χανιώτες-η-νομαρχιακ-854994

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί «κάθε Χανιώτη δημοκράτη που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου αποδεικνύοντας τον χώρο μικρό για το μέγεθος της συγκέντρωσης», έδωσε στην δημοσιότητα η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση:

«Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ευχαριστεί κάθε Χανιώτη δημοκράτη που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου αποδεικνύοντας τον χώρο μικρό για το μέγεθος της συγκέντρωσης.  Η θερμή υποδοχή του κόσμου στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε όλους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μάς γεμίζει με αισιοδοξία για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, για μια Ευρώπη με κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, οι πολίτες των Χανίων επιβεβαίωσαν τη θέλησή τους να συνεχιστεί η ανόρθωση της χώρας και η θετική πορεία που χαράσσει ο απεγκλωβισμός από την λιτότητα και την επιτροπεία. Οι Χανιώτες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος.

Από την χθεσινή συγκέντρωση υπάρχουν ασφαλώς και κάποιοι που πικράθηκαν: η Νέα Δημοκρατία, ο αρχηγός της και το σύστημα διαπλοκής που εκπροσωπούν.  Οι προβλέψεις τους διαψεύδονται η μία μετά την άλλη. Οι συντάξεις δεν κόπηκαν, ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε, η οικονομία στέκεται πια στα πόδια της. Θα έρθουν κι άλλα: Οι 120 δόσεις θα ψηφιστούν, το αφορολόγητο θα διατηρηθεί, η ανεργία μειώνεται μέρα με την μέρα, η μεσαία τάξη που από την αρχή της κρίσης υπέστη το μέγιστο των βαρών, στηρίζεται.

Δεν μπορούμε παρά να τους συστήσουμε υπομονή. Το πικρό ποτήρι των διαψεύσεών τους θα το πιουν γουλιά-γουλιά ως την τελευταία σταγόνα. Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες το ξέρουν ήδη, σιγά-σιγά θα το συνειδητοποιούν και οι ίδιοι.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook