Έξι χρήσεις της αλόη που δεν έχεις φανταστεί και δεν γνωρίζεις!

έξι-χρήσεις-της-αλόη-που-δεν-έχεις-φαντ-769483

Την έχω στη βεράντα μου εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια και είναι από τα πιο “εύκολα” φυτά που είχα ποτέ. Παρόλο που δεν την προσέχω καν εξακολουθεί να μου χαρίζει τα φύλλα της τα οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ στην καθημερινότητά μου.

Δες τις χρήσεις της αλόη που έχω ανακαλύψει.

Χρησιμοποίησέ την σαν aftershave Μήπως το ξυραφάκι αφήνει την επιδερμίδα σου κόκκινη και με σπυράκια; Τα ένζυμα που υπάρχουν στην αλόη έχουν αντιφλεγμονώδη δράση που μπορεί να βοηθήσουν πολύ στις κοκκινίλες.

Χρησιμοποίησέ την ως προϊόν αντιμακιγιάζ Βάλε λίγη αλόη σε λίγο βαμβάκι και αφαίρεσε το μακιγιάζ σου. Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να ηρεμήσει μετά από μια κουραστική μέρα.

Είναι το τέλειο ενυδατικό προϊόν Η αλόη οφελεί την επιδερμίδα τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το νερό κάνοντάς την το τέλειο ενυδατικό προϊόν.

Μπορείς να φτιάξεις την τέλεια μάσκα μαλλιών Άπλωσε λίγο από το ζελέ που θα βρεις μέσα στα φύλλα της αλόη στα μαλλιά σου 3 φορές την εβδομάδα. Κάνε απαλό μασάζ στα μαλλιά σου έτσι ώστε να δώσει μια ώθηση στην κυκλοφορία του αίματος. Άφησε τη μάσκα να κάνει τη δουλειά της για μια ώρα και έπειτα λούσε κανονικά τα μαλλιά σου.

Kαθαρίζει την επιδερμίδα Πίνοντας αλόη θα δεις την επιδερμίδα σου να γίνεται πιο λαμπερή και όμορφη. Θα εξαφανιστεί η ακμή αν έχεις και μπορεί να μειωθεί η ψωρίαση και η δερματίτιδα.

Φτιάξε scrub για απολέπιση Βάλε σε ένα μπολάκι μισό φλιτζάνι αλόη, ένα φλιτζάνι ζάχαρη και 2 κουταλάκια της σούπας χυμό λεμονιού. Κάνε απολέπιση σε όλο σου το σώμα ή και μόνο στο πρόσωπο.

keepup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook