Έτσι σκοτώνεται ο κόσμος στα Χανιά – Εγκληματική παραβιάση σηματοδότη από λεωφορείο | Video

έτσι-σκοτώνεται-ο-κόσμος-στα-χανιά-εγ-915806

Από το πουθενά μπορεί να γίνει το κακό, όπως αποδεικνύει το βίντεο ενός μοτοσυκλετιστή στα Χανιά.

Όλα έγιναν -ή παραλίγο να γίνουν- στην διασταύρωση της οδού Νεάρχου με την Σολωμού κοντά στο Πολεμικό Μουσείο, με ένα λεωφορείο να στρίβει βιαστικό αριστερά παροτι έχει ανάψει το κόκκινο, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής που ξεκινάει μόλις ανάψει το δικό του πράσινο να αντικρύζει μπροστά του έναν «τοίχο» από λαμαρίνες.

Ευτυχώς, ο οδηγός της μηχανής που έστειλε το βίντεο στο zarpanews.gr αντέδρασε άμεσα και φρέναρε, δεδομένου οτι άλλος στη θέση του μπορεί να είχε βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα με δυσάρεστα αποτελέσματα.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Έτσι σκοτώνεται ο κόσμος στα Χανιά – Εγκληματική παραβιάση σηματοδότη από λεωφορείο | Video

  1. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει για να ξεμπροστιάζονται οι παραβάτες. Όσο οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων αποκρύπτονται λόγω «ευαίσθητων» προσωπικών δεδομένων, τόσο θα συνεχίζεται η ασυδοσία. Ας ισχύσει τουλάχιστον για παραβάσεις STOP και ερυθρού σηματοδότη για αρχή. Ο Χανιώτης δεν καταλαβαίνει από Δημοκρατία. Είναι προπετής και επαρμένος.
    Το να δημοσιεύονται τέτοια ρεπορτάζ χωρίς στοιχεία οχημάτων ισοδυναμούν με το απόλυτο μηδέν.
    Άνθρωποι θα συνεχίζουν να χάνονται στην άσφαλτο και οι παραβάτες θα βλέπουν τα χάλια τους στο ίντερνετ και θα γελάνε.

  2. O Oδηγός αντέδρασε σωστά, τέτοια «λάθη» γίνονται συχνά , καλό ειναι οι δικυκλιστές να έχουν τα μάτια τους 14 και να μην τρέχουν γιατι άλλο 2 ρόδες και αλλο 4 ρόδες ,
    το σημαντικοτερο ειναι η υγεία μας και όχι αν φταίει το λεοφωρίο η ο δικυκλιστης

  3. ο οδηγος μοτο να προσγειωθει απο εκει ψηλα που πεταει και βαζει καμεριτσες για να «πιασει» τους κακους της ελληνικης ασφαλτου και να του πουν μπραβο στη Ζαρπα… και να συγκεντρωθει στο δρομο.
    Επιτηδες την εκανε την φαση αυτη για να δειξει οτι και καλα «να τι παθαινει κανεις». Που κοιταζε αυτος οταν αναψε το φαναρι; Δεν εβλεπε την προθεση του λεωφοριατζη -αλλος ηλιθιος απο κει- οτι θα την κανει την μα@@κια; Κι αυτος τι εκανε; τραβηξε να φυγει γκαζωτος χωρις να ελεγξει; Που νομιζει οτι βρισκεται; Οποιος σοβαρος μοτοσυκλετιστης εκει εξω, ξερει οτι πριν ξεκινησουμε απο φαναρι κοιταμε μεχρι και απο κατω μας να δουμε αν θα μας βγει κανενας…
    το παιζετε εξυπνακιδες και ηθικολογοι αλλα ολα τα κανετε για τα κλικακια. Αλλα δεν μασανε ολοι σανο ομως…

  4. Βρε καλα παιδια που εχετε και αποψη. Ο μοτοσυκλετιστης να προσεχει γενικα. Με το που αναψε πρασινο παταει την ξερογκαζια λες κανει αγωνες. Ο λεωφοριατζης τι να κανει που ο δημος εχεις φαναρι που αναβει για 5 δευτερολεπτα και μετα κλεινει; 12 μετρα οχημα ειναι δεν ειναι κανα smart που περναει ετσι απλα… Προσγειωθειτε γιατι εχετε παρει πολυ αερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook