Έτοιμος να ζητήσει εκλογές ο Ανδρουλάκης

έτοιμος-να-ζητήσει-εκλογές-ο-ανδρουλά-1497241

Το επόμενο βήμα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Με την τελευταία δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης, διέβη τον Ρουβίκωνα, κόβοντας πλέον κάθε γέφυρα μεταξύ της Χαριλάου Τρικούπη και της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επίσης, έβαλε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο «κάδρο των ευθυνών», όχι απλώς ζητώντας του την παραίτηση από την πρωθυπουργία, αλλά και «φωτογραφίζοντάς» τον και ως υπεύθυνο για τυχόν ποινικές πράξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Το επόμενο βήμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι να ζητήσει εκλογές.

Βήμα που, όπως πληροφορούμαστε από αρμόδιες πηγές, δεν θα αργήσει!

ieidiseis.gr

3 thoughts on “Έτοιμος να ζητήσει εκλογές ο Ανδρουλάκης

  1. Ο/Η Είναι θέατρο οι υποκλοπές και οι δήθεν γκρίνιες και επιτροπές . Μητσοτακης και Ανδρουλακης τά έχουν σχεδιάσει ! Ξυπνήστε ! λέει:

    Αν δεν καταλαβαίνετε ότι είναι στημένη κομπινα με το Μητσοτακη να σας το εξηγήσω. Ο Μητσοτακης ξέρει ότι έχει χάσει το παιχνίδι, το ΠΑΣΟΚ επισης δεν τραβάει δημοσκοπικά, και οι δυο φοβαουντε ΚΑΤ το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους Έλληνες του Κασιδιάρη. Παίζουν μετά συμφωνία τους το παιχνίδι των υποκλοπών, ο μηρσοτακης διώχνει για δυο τρεις μήνες τους δυο κολλητούς του και έτσι και το ΠΑΣΟΚ (σαν θύμα δήθεν ) εχει περισσότερες πιθανότητες να κλεψει πιο πολλούς ψήφους από τον κόσμο και συγκεκριμένα το ΣΥΡΙΖΑ και επισης το σπουδαιότερο να βγάλει ο Ανδρουλακης το Μητσοτακη από τον εγκλωβισμό του ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας που θα τάχει χάσει όλα και θα κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο όπως θα …..ζητήσει ο Ανδρουλακης σύντομα και έτσι ο μητσοτακης θα πει εντάξει δεχωμαι τις εκλογές το φθινόπωρο επειδή τις ζητάει ο Ανδρουλακης ! Σας πάνε με σατανικό σχέδιο και αν τσιμπεισετε θα έχετε ΝΔ, Μητσοτακη και ΠΑΣΟΚ Ανδρουλιδάκη κυβέρνηση με τους δυο αυτους ανθελληνες να έχουν πέσει κάτω από τα γέλια που σας ξαναπιάσαν κορόιδα !

    1. ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ….ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Η’ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ? Α…ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΝΝΟΕΙΣ…..

      1. Σαν Έλληνας που αγαπά την Ελλάδα και τούς Έλληνες σας συμβουλευω ότι ΚΑΝΕΙΣ από τα σούργελα της κυβέρνησης, της βουλής ( και της δικαστικής εξουσίας ) δεν δίνει δεκάρα ούτε για σας ούτε τη χώρα ! Κατασκευάζουν,, συντηρούν συνεχώς διχόνοια και εκμεταλευωντε τό αρρωστημένο ταμπεραμέντο του Έλληνα στα πολιτικά και την ξεροκεφαλιά του πίνοντας το αίμα. τους τα τελευταία 45 χρόνια ! Η χώρα αφου πουλήθηκε στους Γερμανούς παραδόθηκε στους τριτοκοσμικούς για να απειλήται ο Έλληνας και να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να τους συλλάβει και δικάσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook