Ερντογάν: Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του – Κατέρρευσε σε live συνέντευξη

ερντογάν-φουντώνουν-οι-φήμες-για-την-υ-1678906

Πανικός προκλήθηκε στην Τουρκία από την ξαφνική αδιαθεσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που έδινε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7. «Ω, Θεέ μου», φώναζε κάποιος κατά την διάρκεια της live μετάδοσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε εντός του προεδρικού μεγάρου της Τουρκίας και ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδινε συνέντευξη. Κάποια στιγμή μάλιστα ακούστηκαν φωνές: «Ω, Θεέ μου».

Μετά από περίπου 10 λεπτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Δείτε βίντεο:

 

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παραξηγηθεί» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Και συνέχισε: «Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Δείτε βίντεο:

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook