Εργοτάξιο στην Δημοτική Αγορά: Πώς μπορεί να ομορφύνει και ποιο πρόβλημα δεν λύνεται

εργοτάξιο-στην-δημοτική-αγορά-πώς-μπο-1390606

Τον φόβο για αισθητική και λειτουργική υποβάθμιση του κέντρου της πόλης εξαιτίας του εργοτάξιου στην Δημοτική Αγορά, διατύπωσαν δημοτικοί σύμβουλοι στην διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Το θέμα έθεσε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος τόνισε: «Η περίφραξη έχει γίνει πίνακας ανακοινώσεων. Νομίζω θα είναι η χειρότερη εικόνα που θα παρουσιάζει η πόλη των Χανίων κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Υπάρχουν λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψετε να μείνει έτσι το θέμα. Επίσης, πρέπει να βρείτε λύση με τις τουαλέτες. Νομίζω πως η μόνη διέξοδος είναι να νοικιάσει ο Δήμος τουαλέτες και να τοποθετηθούν στην πλατεία Μαρκοπούλου».

Απαντώντας, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Μιχάλης Καλογριδάκης, εξήγησε πως πάνω στις λαμαρίνες που έχουν τοποθετηθεί πρόκειται να μπουν κάποιες παλιές φωτογραφίες από το πώς ήταν η αγορά και κάποιες φωτογραφίες από την μακέτα. «Σύντομα θα καλυφθεί με φωτογραφίες. Τις έχουμε βρει και είμαστε στη φάση που αναζητούμε προσφορές για την εκτύπωση» τόνισε.

Δυστυχώς, αυτό που δεν μπορεί να λυθεί είναι το πρόβλημα με τις τουαλέτες: «Οι τουαλέτες δεν  μπορούν να είναι ανοικτές. Δυστυχώς η πλατεία Μαρκοπούλου θα είναι μέσα στο εργοτάξιο αλλά υπάρχει και το θέμα του ρέυματος» τόνισε εκτιμώντας πάντως πως οι δημόσιες τουαλέτες στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας και στην Πλατεία 1866 θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την ζήτηση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Εργοτάξιο στην Δημοτική Αγορά: Πώς μπορεί να ομορφύνει και ποιο πρόβλημα δεν λύνεται

  1. Πρόβλημα με γκράφιτι δεν θα υπάρξει. Εγγυάται για αυτό το «Μοντέλο αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι» που έχει στην κυριολεξία εξαφανίσει τους γκραφιτάδες από τα Χανιά.

    Εάν έρθει κανένας ξέμπαρκος τουρίστας γκραφιτάς, θα προλάβει να κάνει κάποιο γκράφιτι, το θέμα είναι εάν θα προλάβει να φύγει από την Κρήτη πριν να συλληφθεί!

    Ουσιαστικά, οι λαμαρίνες της περίφραξης θα λειτουργούν σαν μια υπερμεγέθης γκραφιτοπαγίδα!

    Όσον αφορά τα πολιτικά συνθήματα, αυτά είναι δυνατόν να αποτραπούν μόνο με σχετική Απόφαση του νυν Δημάρχου, δηλαδή δεν πρόκειται να αποτραπούν.

  2. MAKAΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΑΦΙΤΙ …..ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook