Εργαζόμενοι στον επισιτισμό «έψαλλαν τα δικά τους κάλαντα» στο Δημαρχείο Χανίων | Video

εργαζόμενοι-στον-επισιτισμό-έψαλλα-1154533

Τα «έψαλλαν κανονικά» τα δικά τους κάλαντα στο δημαρχείο Χανίων, οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, που το μεσημέρι, πραγματοποίησαν πρωτότυπη διαμαρτυρία, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό τις διεκδικήσεις τους , καθώς εξαιτίας της πανδημίας παραμένουν άνεργοι, εδω και μήνες.

Παρόλα αυτά όπως σημείωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού δεν έγινε δυνατό να υπάρξει συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς όπως ενημερώθηκαν απουσίαζε, αν και όπως σημειώνει ο κ. Σήφης Αποστολάκης είχε ενημερωθεί γι αυτό εκ των προτέρων.

Όπως σημείωσε ο κ. Αποστολάκης, πολλοί εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα αυτή την περίοδο, και ζητούν από την δημοτική αρχή να πάρει όλα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε θέματα της αρμοδιότητας της, όπως λ.χ δημοτικά τέλη, ύδρευση κοκ, για να προκειμένου να τους στηρίξει.

Επίσης, από την πλευρά του ο κ. Νίκος Αποστολίδης μέλος του Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων αναφέρθηκε στο ότι εργαζόμενοι σε καταστήματα του αεροδρόμιου Χανίων, δεν λαμβάνουν καν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, καθώς ο οργανισμός δεν χαρακτηρίζει εποχικές τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Οι δηλώσεις του κ. Αποστολάκη:

Τα «κάλαντα» των εργαζομένων:

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook