Στα Χανιά η θαυματουργός κάρα του Οσίου Δαυίδ | Σε Κολυμπάρι και Παλαιόχωρα το σαββατοκύριακο

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου  αναγγέλλει την έλευση της Τιμίας, χαριτοβρύτου και Θαυματουργού Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία από το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου, έως και το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα.

Α΄ Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς

Σάββατο 15 Φεβ. ώρα: 5.00μ.μ. Επίσημος Υποδοχή Τιμίας Κάρας-Δοξολογία ώρα: 5.30μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου

Β΄ Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

ώρα: 7.00μ.μ. Ομιλία υπό του Παν. Καθηγουμένου της Ι. Μονής Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ, με θέμα: «Ο Όσιος Ιάκωβος όπως τον γνώρισα».

Γ΄ Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς

Κυριακή 16 Φεβ. ώρα 7.00π.μ. Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ώρα 4.00μ.μ. Αναχώρηση δια Παλαιόχωρα

Δ΄ Παλαιόχωρα (Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου)

ώρα 5.00μ.μ. Υποδοχή Τιμίας Κάρας-Αρχιερατικός Εσπερινός

Ε΄ Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς

Δευτέρα 17 Φεβ. ώρα 7.00π.μ-9.30π.μ. Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ώρα 12.00μ. Ιερά Παράκλησις-Αναχώρησις Τιμίας Κάρας

Καλείται ο ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της υποδοχής της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ, της πνευματικής ομιλίας εις την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, ως και των Ιερών Ακολουθιών του τριημέρου, προς ενίσχυση και πνευματική στερέωση εις τους χαλεπούς και διαρκώς μεταβαλλόμενους καιρούς μας.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ