Έρχεται και τέταρτο δρομολόγιο για Κρήτη-Σύρο

έρχεται-και-τέταρτο-δρομολόγιο-για-κρ-1487461

Ενισχυμένη και δυναμική θα είναι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με την Κρήτη την τουριστική περίοδο του 2023. Μια σύνδεση που σταδιακά τα τελευταία χρόνια γνώρισε αποδυνάμωση, υποχωρώντας το καλοκαίρι του 2022 μόλις με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από το λιμάνι της Ερμούπολης προς το Ηράκλειο, συν ένα επιστροφής.

Η κοινή δρομολόγηση των ταχυπλόων Santorini Palace και Thunder στη γραμμή Πειραιά – Κυκλάδων – Ηρακλείου, αλλάζει προς την θετική κατεύθυνση τα δεδομένα για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων το οποίο ανακοινώθηκε έστω και ανεπίσημα, η Σύρος πρόκειται να εξασφαλίσει τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα προς το Ηράκλειο και τέσσερα επιστροφής από την Κρήτη.

Κάθε Δευτέρα με το Santorini Palace και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με το Thunder. Οι επιστροφές θα προβλέπονται κάθε Τρίτη με το Santorini Palace και κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο με το Thunder.

Εφόσον ισχύσει το σχέδιο δρομολογίων που έχει δημοσιοποιηθεί και αναμένεται να επισημοποιηθεί μέχρι το Μάρτιο, η Σύρος για πρώτη φορά θα αποκτήσει σύνδεση με τέτοια συχνότητα με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Σύρος θα απωλέσει το καθημερινό δρομολόγιο του Thunder από τον Πειραιά για Μύκονο και Νάξο, το οποίο λειτούργησε μα απόλυτη επιτυχία τα περασμένα δύο καλοκαίρια.

cyclades24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook