Έπρεπε να έρθει… Ευρωβουλευτής στα Χανιά για να σταματήσουν να πωλούνται πτηνά στη λαϊκή

έπρεπε-να-έρθει-ευρωβουλευτής-στα-χα-899354

Έπρεπε να έρθει ο Ευρωβουλευτής Klaus Buchner στα Χανιά και μαζί του οι πρώην Ευρωβουλευτές Stefan Eck και Γιώργος Χατζημαρκάκης για να σταματήσει (προσωρινά τουλάχιστον) η πώληση ζωντανών πτηνών στις λαϊκές αγορές.

Το Σάββατο ο κ. Eck επισκέφθηκε την λαϊκή στην οδό Μίνωος όπου εντόπισε να πωλούνται στους πάγκους μικρές πάπιες. Ως γνωστό η πώληση σε υπαίθριους χώρους πτηνών, κάθε είδους, απαγορεύεται με βάσει την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία λόγω της γρίπης των πτηνών.

Ο κ. Eck επικοινώνησε μαζί με τη Νατάσσα Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, η οποία με τη σειρά της μίλησε με τον νέο ΓΑΠ Διευθυντή Κρήτης κ. Ρουτζάκη αλλά και με τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Χανίων κ. Μαστραντωνάκη .

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ακολουθήθηκε η δέουσα διαδικασία.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Έπρεπε να έρθει… Ευρωβουλευτής στα Χανιά για να σταματήσουν να πωλούνται πτηνά στη λαϊκή

  1. Η απόλυτη υποκρισία των Γερμανών και των γερμανοτσολιάδων . . ..
    Τους ενόχλησε ο αγρότης που πουλάει πάπιες αλλά δεν τους ενόχλησε που είδαν τα ανήλικα ξυπόλητα ζητιανακια…..

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, απο εκει ξεκιναει ολο το προβλημα,συμφωνω με τον μπαμπη για τους γερμανοτσολιαδες,αλλα οι λαικες τα τελευταια χρονια ειναι ξεφραγο αμπελι,δειτε τι γινετε την πεμπτη στο κολυμβητηριο και γενικα σε ολες τις γειτονιες.
    Τροποι υπαρχουν,το θεμα ειναι να θελουν να τους βρουν,που και οι λαικες να δουλευουν και να μην τα θελουν μονα-ζυγα δικα τους ΑΛΛΑ και να σταματησει πλεον αυτο το χαλι στο κεντρο της πολης,γιατι αυτη τη στιγμη μιλαμε για χαλι, ο ΔΗΜΟΣ ειναι ανυπαρκτος και δεν τον ενδιαφερει γιατι πολυ απλα εισπραττει.

  3. Οι λαϊκές ενοχλούν κυρίως τις πολυεθνικές για αυτό έγινε η ρουφιανια από τον Γερμανοτσολιά Χατζηπαπουχτεν η όπως των λένε τώρα…
    Θέλουν να εξαφανίσουν τους αγρότες ώστε να αγοράζουμε μόνο τα μεταλλαγμένα του Lidl κτλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook