Επιτέλους ένα καλό νέο… Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος Νικόλας που τραυματίστηκε από βουτιά στα Φαλάσαρνα

Ο νεαρός που τραυματίστηκε στα Χανιά ύστερα από βουτιά βρίσκεται πλέον στην ορθοπεδική κλινική στο Ηράκλειο

Βγήκε από την εντατική ο 16χρονος Νικόλας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από βουτιά στα Χανιά, όπου βρισκόταν με την οικογένειά του για διακοπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Livenews, πλέον, ο νεαρός έχει μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική με τους γονείς του να είναι στο πλάι του.

Προς το παρόν, δεν αισθάνεται τα κάτω άκρα του, ωστόσο οι γιατροί αναφέρουν πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το μέγεθος του προβλήματος στα κάτω άκρα.

Όσον αφορά τα επάνω άκρα, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, υπάρχει και κινητικότητα και αισθητικότητα.

Μακρύς ο δρόμος

Ο κ. Χαλκιαδάκης, Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, είχε τονίσει ότι το παιδί έχει επαφή με το περιβάλλον.«Τον ρώτησα πως είναι, μου απάντησε καλούτσικα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης.  Δήλωσε επίσης ότι ο δρόμος που έχει μπροστά τόσο το ανήλικο παιδί όσο και η οικογένεια του είναι μακρύς.

Το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας του Νικόλα δήλωσε στο zarpanews.gr:

“Είναι γυμνασμένος ο Νικόλας δύο μέτρα παλικάρι. Αθλητής ποδηλασίας και με μετάλλια! Η σωματική του κατάσταση βοηθά στην ανάρρωσή του. Εκεί που όλα φαινόταν να είναι καταστροφικά, ξαφνικά έρχεται μία ελπίδα για το γιο μου”.

“Ο μυελός των οστών δεν έχει κοπεί, έχει χτυπηθεί αλλά δεν έχει σπάσει και αυτό είναι πολύ θετικό! Ο Νικόλας μας είναι δυνατό παιδί. Οι γιατροί λένε βήμα-βήμα και με αισιοδοξία”.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ