Έπιασαν τον Χανιώτη «γδάρτη» – Είχε βασανίσει και σκοτώσει δύο σκύλους

έπιασαν-τον-χανιώτη-γδάρτη-είχε-βα-1091631

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr βρίσκεται ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης στα Κεραμειά που είχε γδάρει και κρεμάσει δύο σκύλους σε ένα δέντρο στην περιοχή. Το περιστατικό είχε συμβεί στα μέσα Αυγούστου και είχε προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα (δείτε ΕΔΩ).

Ο δράστης δεν είχε εντοπιστεί άμεσα, αλλά η αστυνομία δεν είχε πάψει να τον αναζητάει και τελικά, έπειτα από εντατικές έρευνες, η Ασφάλεια Χανίων ξετύλιξε το νήμα και συνέλαβε έναν 53χρονο Χανιώτη κτηνοτρόφο.

Υπενθυμίζεται ότι τα σκυλιά είχαν βρεθεί κρεμασμένα, γδαρμένα, έχοντας υποστεί έντονη κακοποίηση και βασανισμό.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Έπιασαν τον Χανιώτη «γδάρτη» – Είχε βασανίσει και σκοτώσει δύο σκύλους

  1. στα κεραμεια κατι παει πολυ στραβα εδω και καιρο. ας αναλογιστουν οι διαφοροι «εκπολιτισμενοι», δηθεν επιχειρηματιες και σοβαροι τις ευθυνες τους που εχουν αφησει τον τοπο τους σε αυτη την κατασταση.
    καποτε στα κεραμεια γραφονταν ιστορια, τωρα μονο για κακο ακουγονται.

  2. Αφού έγδαρε ζωντανά τα ζώα τώρα τι συζητάμε …. Φαντάσου και τα καημένα τα ζώα του τι τραβάνε όταν τα σφάζει . Αυτός είναι εντελώς παρανοικός και εντελώς επικίνδυνος.
    Αχ συμπατριώτες μου μην καμαρώνετε με τέτοιους ανθρώπους. Από αυτούς ο θεός έχει αποστρέψει το βλέμμα του.

  3. Δυστυχώς η ανομία στην συγκεκριμένη επαρχία έχει φτάσει στο ζενίθ… κακοποίηση ζώων, κόψιμο ελιών, καταπάτηση χωραφιών με το έτσι θέλω, κάθε τύπου δολιοφθορές και η λίστα συνεχίζεται… είναι κρίμα για μια τόσο ιστορική επαρχία του νομού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook