Εντάσεις με το «καλημέρα» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων | Video

εντάσεις-με-το-καλημέρα-στη-συνεδρί-1620374

Με ένταση ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στο οποίο σημειωτέον υπάρχει πρωτοφανής συμμετοχή συμβούλων με παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη του.

Αφορμή της έντασης ήταν η πρόταση που κατατέθηκε από τη μεριά του Χαρ. Λουτσέτη να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα της χωροθέτησης δημοτικού κυνοκομείου με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως παραποιήθηκε η σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια κάτι διαφορετικό από αυτό που ψηφίστηκε.

«Πού είναι το κατεπείγον; Τι θα αλλάξει μέχρι το επόμενο συμβούλιο;» διερωτήθηκε ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης .

«Οι μελετητές έχουν παραλάβει κάτι που δεν εκφράζει τη βούληση του Σώματος. Οι κάτοικοι από το Καμπάνι εάν προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη και πάει όλο το ΓΠΣ πίσω, τότε δεν θα είναι κατεπείγον;» απάντησε ο κ. Λουτσέτης.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε υψηλούς τόνους, μεταξύ Προέδρου, αντιδημάρχου πολεοδομίας και παρατάξεων της μειοψηφίας που συντάχθηκαν όλες με το αίτημα του κ. Λουτσέτη.

Τελικά το Σώμα υπερψήφισε την πρόταση και το θέμα θεωρήθηκε ως κατεπείγον και θα συζητηθεί ως τελευταίο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook