Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης για Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση: Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή»…

ένωση-ειδικών-φρουρών-κρήτης-για-τσίπ-898754

Χυδαία ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σκαιό τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα, στον Χρήστο Σπίρτζη, και στον Γιάννη Ραγκούση εξέδωσε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί φρουροί της Κρήτης αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο βουλευτές, έδωσαν «εντολή για αίμα» αναφορικά με τα επεισόδια, ότι «καλύπτουν αναρχικούς και υποστηρίζουν τρομοκράτες-δολοφόνους».

Απαντώντας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης σημειώνει προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

Παράλληλα, ο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον Κ. Μητσοτάκη και τον Μ. Χρυσοχοΐδη να πάρουν θέση υπενθυμίζει ότι «μόλις χθες μιλήσατε για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή. Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;»

Την δική του απάντηση μετά την χυδαία ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην οποία επιτίθεται με σκαιό τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα, στον Χρήστο Σπίρτζη, και στον Γιάννη Ραγκούση, έδωσε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Η απόκρουση αυτού του νοσηρού δημόσιου λόγου, που προέρχεται μάλιστα από κρατικούς λειτουργούς, δεν είναι καθήκον προσωπικό, ούτε καν πολιτικό θα έλεγα.

Είναι πρωτίστως υποχρέωση που έχουμε έναντι της ελληνικής κοινωνίας, να την προστατεύσουμε από τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Κατά τα λοιπά, οι προβλέψεις της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση τέτοιων ακραία συκοφαντικών δηλώσεων, είναι σαφέστατες. Θα συμβούλευα αυτούς τους δύο Ειδικούς Φρουρούς που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτήν την ανακοίνωση να ενημερωθούν το συντομότερο γι αυτές.

Θα τους χρειαστεί»

Δείτε την ανακοίνωση των ειδικών φρουρών Κρήτης:

2 thoughts on “Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης για Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση: Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή»…

  1. Σιχαίνομαι το ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ίδιο σιχαίνομαι και σας που από θέση νομικής ισχύος, ισχύ του όπλου και ισχύ τής γνωστής τακτικής των άνανδρων δηλαδή μεγάλου αριθμού δικού σας έναντι σε ένα η δυο άτομα τρομοκρατείτε, τυραννάτε, εξευτελίζετε και κάνετε μπούλινκ στό λαό αντιγράφοντας κατακτητές και βαρβάρους εχθρούς του Ελληνικού έθνους από το πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν. Ειστε η ντροπή και του έθνους και του ορισμού του πραγματικού άντρα αφού χωρίς το όπλο και τους υπόλοιπου γενναίους της παρέας θα βλέπετε Κρητικό και θα κρυβόσαστε πίσω από δέντρα και θάμνους σαν θρασύδειλοι και κακαντράκια που είσαστε πραγματικά. Ο δαρμένος συνάδελφος είναι που σας ευαισθητοποίησε μπαμπουίνοι, οι χιλιάδες Έλληνες που βάζετε πρόστιμα, πουλάτε τσαμπουκά και κάνετε τους άντρες δεν σας ευαισθητοποίησε ποτέ γιατί αυτούς τους βλέπετε εχθρούς σαν ανθελληνες που ειστε

  2. To «καλύβεται» βγαίνει από την καλύβα μάλλον. Ίσως ο Ραγκούσης με το Σπίρτζη να έχουν φτιάξει καλύβες στο λόφο του Στρέφη και να έχουν βάλει μέσα αναρχικούς και άθεους για παν ενδεχόμενο. Ρε τι αγράμματους πληρώνουμε να τραμπουκίζουν τα κοπέλια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook