Ενέργειες εν κρυπτώ για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου; Πολίτες των Χανίων ανησυχούν

ενέργειες-εν-κρυπτώ-για-το-στρατόπεδο-1698204

Για εν κρυπτώ ενέργειες όσον αφορά την προσωρινή αξιοποίηση του χώρου του πρώην στρατοπέδου Μαρκοπούλου, κατηγορούν την Δημοτική Αρχή πολίτες των Χανίων.

«Γιατί κε Παναγιώτη Σημανδηράκη τοποθετείτε πασαλάκια στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου; Σας το ζήτησε ο στρατός και αυτό; Μήπως οριοθετείτε το νέο σας ΠΑΡΚΙΝΓΚ πριν καν γίνει δημοτικό συμβούλιο; Εσείς δεν είπατε ότι για την χρήση του στρατοπέδου θα αποφανθεί το δημοτικό συμβούλιο; Πρώτα θα το φτιάξετε και μετά θα αποφασίσει το συμβούλιο;» διερωτώνται ενώ υποστήριζουν ότι οι εργασίες εκτελούνται χωρίς πολεοδομική άδεια, χωρίς εγκρίσεις και χωρίς πολιτική νομιμοποίηση αφού δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

«Χθες 105 κάτοικοι στείλαμε ερώτηση στην τεχνική υπηρεσία τι κάνει και γιατί το κάνει. Πήραμε τεχνοκρατικές απαντήσεις χωρίς απάντηση για το ότι ετοιμάζουν παρκινγκ» σημειώνουν σε επικοινωνία τους με το zarpanews.gr

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα 29 Μαϊου  έχει προγραματιστεί συνάντηση του Δημάρχου Χανίων στο ΤΕΘΑ, το ταμείο στο οποίο ανήκει το στρατόπεδο Μαρκοπούλου,  για την προώθηση θεμάτων του Δήμου Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο Χανίων έχει εγκρίνει την συμφωνία για εξάμηνη παραχώρηση του χώρου δωρεάν στον Δήμο Χανίων με αυτόματη ανανέωση μέχρι την οριστική απόκτησή του.

One thought on “Ενέργειες εν κρυπτώ για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου; Πολίτες των Χανίων ανησυχούν

  1. Λοιπον διαβαστε για να ξερετε : Το μεγαλυτερο μερος τπυ πρωην στρατοπεδου Μαρκοπουλου , θα γινει παρκινγκ και ταυτοχτονα σταθμος των νεων λεωφορειων του Δημου Χανιων . Εκει θα παρκαρουν και θα επιβιβαζονται οι πολιτες οταν θα θελουν να κατεβουν στην πολη . Μιας και σιγα σιγα θα γινονται ολοι οι βασικοι δρομοι.. ……..λακουβοπεζοδρομοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook