Ένα βερνίκι ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σου στην πόλη

ένα-βερνίκι-ιδανικό-για-τις-casual-εμφανίσε-837320

Οι παστέλ αποχρώσεις και τα ημιδιάφανα βερνίκια έχουν την τιμητική τους, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο καμία γυναίκα δεν παραμένει πιστή στα trends και ιδιαίτερα στο μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Κάθε εβδομάδα με 10 ημέρες που χρειάζεται να ανανεώσουμε το βερνίκι, επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεσή μας και στο στιλ που θα υιοθετήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Για εκείνη την εβδομάδα λοιπόν που δεν έχουμε επίσημες υποχρεώσεις και που το χαλαρό, casual, denim look θα πρωταγωνιστήσει, το ιδανικό βερνίκι για το μανικιούρ έχει άκρως μοντέρνο χαρακτήρα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην πιο σκούρα ή την πιο ανοιχτή εκδοχή του.

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σάς προτείνουμε την ανοιχτή απόχρωση, ενώ οι πιο σταρένιες, μελαμψές προτιμήστε το σκούρο βερνίκι.

Για να μην σας κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία να σας πούμε ότι αναφερόμαστε στο αγαπημένο, μπλε χρώμα.

Ένα βερνίκι που το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο νεανικό look, ενώ οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας προτιμούν το σκούρο χρώμα, αυτό που μοιάζει σχεδόν με μαύρο.

Κι όμως το μπλε βερνίκι έχει τον ιδανικό casual χαρακτήρα που ταιριάζει στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Είναι ένα χρώμα έντονο που δεν περνά απαρατήρητο και χαρίζει στιλ στο μανικιούρ αλλά και στο πεντικιούρ-αν ο καιρός μας επιτρέψει τις επόμενες ημέρες να βγάλουμε τα σανδάλια μας.

Ένα βερνίκι που θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε λίγο από τις ήρεμες, καθαρές αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή και από τα κλασσικά, femme fatale χρώματα όπως είναι το κόκκινο και τα σκούρα burgundy.

Δοκιμάστε σε ένα νύχι σας το σκούρο μπλε αλλά και την πιο ανοιχτή απόχρωση που μοιάζει με denim ρούχο. Βρείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα της επιδερμίδας σας αλλά και στο στιλ σας και κάνετε τη διαφορά!

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook