Εμβόλιο, κουραμπιές και καλιτσούνι… Χαμός από κόσμο στην γιορτή υγείας στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Photos + Video

εμβόλιο-κουραμπιές-και-καλιτσούνι-χ-1339984

Πολύ μεγάλη προσέλευση, παρά την βροχή, έχει από το πρωί του Σαββάτου η δράση «γιορτή υγείας» που οργανώνει η 7η ΥΠΕ με τον ΕΟΔΥ, στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

Στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ με επικεφαλής τον γιατρό  Στέφανο Ντουκάκη, έχουν μετατρέψει σε εμβολιαστικό κέντρο το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» με δυνατότητα άμεσου εμβολιασμού για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών με α’, β’ ή γ’ δόση του εμβολίου.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του θεάτρου, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης προσφέρει κεράσματα που ετοιμάστηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό, παραδοσιακά καλιτσούνια, κουραμπιέδες και άλλα εδέσματα. Μιλώντας στο zarpanews.gr o αντιπρόεδρος της λέσχης Κωνσταντίνος Τσιβουράκης και το αν. μέλος Γιάννης Κατσιφαράκης, τόνισαν πως αποφάσισαν να προσφέρουν ένα κέρασμα για να… πάει πιο γλυκό το εμβόλιο.

Παράλληλα, δράσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνονται στο ίδιο χώρο με την αφορμή της παγκόσμιας ημέρας ΑΜΕΑ

Εμβόλιο χωρίς ραντεβού

Στους εμβολιασμούς μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες 12 ετών και άνω. Δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους, εάν ήδη έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού, το προσωπικό του ΕΟΔΥ προχωρά σε ακύρωση. Στη συνέχεια, λαμβάνεται ένα σύντομο ιστορικό και γίνεται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της  Pfizer ενώ μετά ο πολίτης παραμένει στον χώρο για 15 λεπτά.

Η δράση συνεχίζεται και αύριο Κυριακή.

Δείτε τι δήλωσαν στο zarpanews.gr ο επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα υγείας, Σοφία Μαλανδράκη:

zarpanews.gr

One thought on “Εμβόλιο, κουραμπιές και καλιτσούνι… Χαμός από κόσμο στην γιορτή υγείας στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Photos + Video

  1. που ακουστηκε, εμβολιο να μην «πιανει» και να χρειαζεται 2-3-4 δοσεις…
    που ακουστηκε, σε δημοκρατικη χωρα να εκβιαζουν τους πολιτες να εμβολιαστουν με ενα εγχυμα που δεν καλυπτει..
    ευτυχως ζαρπα που δεν τους εβγαλες φωτογραφιες κατα προσωπο να ξερουμε ποια ειναι τα γιδια που μπαινανε στο μαντρι με ανταλλαγμα ενα καλτσουνι.
    μα τι φταινε κι αυτα τα ερμα…;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook