Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια για ηλικίες 40-44 ετών

εμβολιασμοί-πότε-ανοίγει-η-πλατφόρμα-1200315

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία έναρξης στην οποία οι πολίτες ηλικίας 40-44 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους με όλα τα εμβόλια να είναι πλέον διαθέσιμα.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, από την Παρασκευή, 21 Μαΐου, ανοίγει η πλατφόρμα για τα εμβόλια όλων των εταιρειών, για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών.

Μέχρι και τότε την Παρασκευή, 21 Μαΐου, υπήρχε ο περιορισμός για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, που μπορούσαν να κάνουν μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca.

One thought on “Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια για ηλικίες 40-44 ετών

  1. Συντοπίτες διατρέχεστε ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ από το εμβόλιο της Johnson & Johnson το οποίο έχει απαγορευτεί στην Αμερική γιατί προκαλεί ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ. Δεν μπορώ να πιστέψω με τι θρασύτητα η κυβέρνηση και οι εγκληματίες λοιμοξιωλογοι, γιατροί νοσοκομείων και εμβολιαστικων κέντρων, δικαστικοί, όλοι του εγκληματίες και λαμόγια επιτρέπουν να σας κάνουν τέτοιο εμβόλιο και μόλις πάθετε το εγκεφαλικό να λένε δεν φταίει το εμβόλιο. Μπήκε στο Ίντερνετ και ψαχτε το μόνοι σας, στην Αμερική ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στην Ελλάδα γιατί ΟΧΙ. Τέτοια αξία μας έχουν δώσει όλοι αυτοί οι μπασταρδοι οπότε ας τους πούμε να το βάλουν εκεί που δεν μπορώ να γράψω και μην εμβολιαστεί κανείς μας, μέχρι να βγουν πραγματικά εμβόλια, με άδεια κανονική που θα μας προστατεύουν από την ηπιότερη μορφή γρίπης που υπάρχει και λέγεται κορωνοιός. Από προσωπική πείρα σας αναφέρω ότι αν κάνετε το εμβόλιο της πνευμονίας και της γρίπης θα περάσετε τον κορωνοιό χωρίς να χρειαστείτε ούτε μια ασπιρίνη ! Ο πατέρας μου υποφέρει από άσθμα 25 χρόνια και είναι υπέρβαρος, κάθε χρόνο κάνει και το εμβόλιο της πνευμονίας και της γρίπης, πριν 2 μήνες είχε διάρροια, πήγαμε γιατρό, έκανε τεστ βρέθηκε θετικός, κάναμε δεύτερο τεστ επιτόπου βρέθηκε ξανά θετικός, ο γιατρός μας είπε να μην ανησυχούμε γιατί έχει κάνει τα α βόλια πνευμονίας και γρίπης μας έγραψε ένα αντιπυρετικό και μας είπε να παίρνει βιταμίνη D, μαγνήσιο και ψευδαργυρο και αν αισθανθεί δύσπνοια να τον πάρουμε τηλέφωνο. Για τις επόμενες 20 μέρες ο πατέρας μου φόραγε μάσκα, έμεινε σπίτι, δεν αισθάνθηκε ούτε μια στιγμή κάτι που να θύμιζε κορωνοιό εκτός από χάσιμο της γεύσης για καμία βδομάδα και διάρροια και δέκατα πυρετού για τις πρώτες 4-5 μέρες. Έτρωγε κανονικά, ήταν καθημερινά στον κήπο και φύτευε για το καλοκαίρι τα συνηθισμένα ζαρβατικά, τρέλανε τη μάννα μου καθημερινά γιατί δεν έτρωγε σούπες και τα αλλά που του έφτιαξε αλλά έκανε ψησταριές και έπινε και τα ποτηράκια του, και πέρασε έτσι όλες τις μέρες και μεις που προσπαθούσαμε να δούμε κάτι το διαφορετικό λόγω αρωστειας δεν βρήκαμε τίποτε. Πήγαμε στο γιατρό μετά από 20 μέρες όλα καθαρα και αρνητικό τεστ. Ο γιατρός μας είπε αν εχεις κάνει το εμβόλιο της πνευμονίας και της γρίπης είναι θέμα ημερών να τον νικήσεις, πέστε σε ολους να εμβολιαστούν με αυτά τα δυο εμβόλια και όχι τα αλλά εμβόλια του κορωνοιού. Αδέλφια αυτή είναι η αλήθεια, να με κάψει ο θεός αν πρόσθεσα η αν αφαίρεσα κάτι από την αλήθεια που περάσαμε με τον πατέρα μου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook