Ελληνικό σχολείο κατέλαβε την 5η θέση στη σχολική Eurovision

ελληνικό-σχολείο-κατέλαβε-την-5η-θέση-σ-1225618

Εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Schoolovision oι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Χάλικα Λέσβου κατέλαβαν την 5η θέση ανάμεσα σε 22, που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό.

«Σπάσαμε το ρεκόρ των 29 θέσεων από άλλες χρονιές και βγήκαμε 5οι ανάμεσα σε 22 χώρες! Μόνο που λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορέσαμε να πούμε τη δική μας ψηφοφορία.Δεν πειράζει όμως!!! Μπράβο στα παιδιά που τα κατάφεραν, μπράβο στη Δέσποινα Μπίρη για την πολύτιμη βοήθεια, μπράβο στην αδερφή μου Μαρία για την όλη υποστήριξη και οργάνωση της τάξης της…και μπράβο στους γονείς που ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του» επισημαίνει σε ανάρτησή της στο facebook η ψυχή της διοργάνωσης, δασκάλα Έλενα Bαϊβάη.

Οι μαθητές με τη συμμετοχή τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα” σε στίχους της Μυτιληνιάς στιχουργού, Ντέπης Χατζηκαμπάνη και μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Δείτε το βίντεο:

Ιδιαίτερα συγκινημένη η στιχουργός σε ανάρτησή επισημαίνει: «Μπήκαμε στην πεντάδα της σχολικής Eurovision. Το σχολείο του Χάλικα που αντιπροσώπευε την Ελλάδα με το τραγούδι μας:”αν θα μπορούσα τον κόσμο άλλαζα”» βγήκε πέμπτο.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook