Έκθετος ο πρόεδρος της Βουλής – «Ξέπλυμα» νεοναζιστικών ταγμάτων στο ελληνικό Κοινοβούλιο

έκθετος-ο-πρόεδρος-της-βουλής-ξέπλ-1416775

Μελανό σημείο για το ελληνικό κοινοβούλιο η προβολή μέσω βίντεο εκπροσώπου του Τάγματος του Αζόφ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι απευθύνθηκε έως τώρα σε 25 εθνικά κοινοβούλια και διεθνείς οργανισμούς, χωρίς -αν καλά γνωρίζουμε- σε κανένα από αυτά να περιλαμβάνει στο βίντεό του δεύτερο ή τρίτο πρόσωπο.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο επέλεξε να παρουσιάσει ένα μέλος του Τάγματος Αζόφ, ενός ναζιστικού τάγματος που χρόνια τώρα δρα τρομοκρατικά στην Ουκρανία – και από τη δράση του έχουν υποφέρει και ελληνικής καταγωγής πολίτες!

Ερώτημα: Ο πρόεδρος της Βουλής δεν γνώριζε το βίντεο; Και είτε το είχε δει είτε όχι δεν μπορούσε να σχολιάσει το γεγονός, κλείνοντας την ομιλία του; Τόσο αμελητέο θεωρεί το γεγονός; Και έστω εκ των υστέρων δεν θα πρέπει να λάβει θέση επί του θέματος; Και η κυβέρνηση τι λέει;

Και είναι αλήθεια πως για τη δημιουργία του βίντεο έβαλε το χεράκι της η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα; Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα και για επιχείρηση ευτελισμού του ελληνικού κοινοβουλίου!

Πάσα εξήγηση δεκτή – ιδίως από τον πρόεδρο της Βουλής και την κυβέρνηση!

 

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook