20χρονος Σουηδός θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων

20χρονος-σουηδός-θετικός-στον-κορονοϊό-1047244

Άρχισαν τα… όργανα και στα Χανιά, καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού σε Σουηδό άνδρα στην πόλη μας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας 20χρονος διεκομίσθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων, με το τεστ να προκύπτει θετικό.

Εντύπωση κάνει το γεγονός οτι έχει ξανανοσήσει από τον ιό, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου.

Ανησυχία έχει δημιουργηθεί στην εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης όπου εργαζόταν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, βρίσκεται για αυτό τον σκοπό στην πόλη μας και έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο.

zarpanews.gr

16 thoughts on “20χρονος Σουηδός θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων

  1. Όλη την περίοδο της καραντίνας και κάθε μέρα γενικά, έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπήρχαν δεκάδες ΙΧ και 2-3 λεωφορεία. Φανταστείτε τι κόσμος έχει περάσει…

  2. Να πάει σε ιδιωτική κλινική. Και όχι στο δημόσιο νοσοκομείο Χανίων ! Αν απαιτηθεί εντατική το ίδιο! Ήξερε ότι ήταν φορέας,τι δουλειά έχει να έρθει εδω; Ανευθυνότητα στο έπακρο!

    1. Το θεμα ειναι να τα βλέπουμε εμεις… Οτι ολα αυτα περι δηθεν τεστ κ ελεγχου σε τουριστες ειναι μια μαλ..ια! Και προφανώς στο βωμο του κερδους βάζουμε πιο πανω τις ζωες μας!
      Κ που να ξεκινήσουν όντως να έρχονται και οι τουρίστες!

  3. Ψυχραιμία και όχι πανικός κύριοι , το σημαντικό είναι πως δεν έχουμε άτομα στην εντατική και ο ιος είναι σε ύφεση. Πιθανότατα να έχει χαμηλό ιικό φορτίο ο πιτσιρικάς αφού είναι η δεύτερη φορα που νοσεί. Δεν είναι χολέρα ούτε έμπολα, με λίγη προσοχή και σεβασμό στο συνάνθρωπο όλα λύνονται!’Ολοι καλοδεχούμενοι στο τόπο μας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook