Κορονοϊός: 30 κρούσματα στην Κρήτη – 11 μετά την πρώτη πτήση με τουρίστες | Χάρτης

Στα 30 έχουν φθάσει τα κρούσματα του κορονοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με τον χάρτη του ΕΟΔΥ που αποτυπώνει την γεωγραφική τους κατανομή στη Χώρα.

Σημειώνεται, πως αν και από τον ΕΟΔΥ αλλά και από την Πολιτική Προστασία, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία απάντηση στο ερώτημα, με τον εντοπισμό των κρουσμάτων και το σε ποιες πύλες εισόδου αυτά διαπιστώνονται, από τον χάρτη γεωγραφικής κατανομής προκύπτει ότι μέχρι και χθες Τρίτη, όπου εντοπίστηκαν 58 νέα κρούσματα τα κρούσματα στο νησί φτάνουν τα 30.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι πρώτες πτήσεις με αλλοδαπούς επισκέπτες στην Κρήτη έφθασαν την 1η Ιουλίου.

Μέχρι τότε τα διαπιστωμένα κρούσματα στο νησί ήταν 19 με το τελευταίο να διαπιστώνεται στα Χανιά.

Σήμερα τα κρούσματα είναι 30, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για τις περιοχές που έχουν διαπιστωθεί τα υπόλοιπα 11.

Ποιος θα ενημερώσει επισήμως σε ποιες περιοχές της Κρήτης έχουν εντοπιστεί κρούσματα μετά το άνοιγμα στον τουρισμό των αεροδρομίων;

Zarpanews.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τουρισμός και το χρήμα είναι πάνω από όλα. Ας πεθάνουμε και μερικοί, το παραδάκι να κυλά. Αισχροκερδια και εκμετάλλευση στους ντόπιους ενοικιαστές και δουλοπρεπια με ρίσκο τη ζωής μας και της οικογένειας μας για τους τουρίστες. Αυτοί είμαστε.

  2. Αλήθεια θα βρεθεί κανείς αρμόδιος να δώσει μια σοβαροφανή απάντηση για το που εμφανίστηκαν 30 κρούσματα στην νήσο?Ή είναι όλοι οι “αρμόδιοι”απασχολημένοι να τρωγοπίνουν καθημερινά, σε παραθαλάσσιες και μη ταβέρνες, απασχολημένοι πότε με ακαδημαϊκούς (!) και πότε με τις φιέστες του 2021..?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ