Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσιόδρα αύριο, μετά τα 21.657 κρούσματα – «Κλειδώνουν» τα νέα μέτρα

έκτακτη-σύσκεψη-μητσοτάκη-τσιόδρα-α-1291620

Έκτακτη σύσκεψη με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα θα έχει το πρωί της Τετάρτης στις 09:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και το «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων που ανακοινώθηκε σήμερα, Τρίτη.

Πρόκειται για την καθιερωμένη συνάντηση που έχουν κάθε εβδομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού γίνεται στον απόηχο της πολύ δύσκολης κατάστασης στην χώρα μας, τόσο μετά τα 21.657 νέα κρούσματα, όσο και μετά την επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει, στις 12:00, η σύσκεψη των επιδημιολόγων της χώρας μας, προκειμένου να αποφασίσουν το πότε θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα. Μετά, θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι… θα κάνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς με κλειστή εστίαση μετά τα μεσάνυχτα, αφού παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήθελε τα μέτρα να τεθούν σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου, η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας δεν αφήνει περιθώρια.

Πηγή: in.gr

One thought on “Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσιόδρα αύριο, μετά τα 21.657 κρούσματα – «Κλειδώνουν» τα νέα μέτρα

  1. Συνυπεύθυνοι σε αυτό το χαλί. Υγειονομικο και οικονομικό όλα τα ζώα που τον ψήφισαν. Ο κόσμος χάνεται και αυτός κάνει διακοπές και είναι στον κόσμου του… Ηλίθιοι νεοδημοκράτες… Αν και οι περισσοτεροι βολεμένοι από το κόμμα και από τη ζωή είστε… Ουτε προδοτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook