Έκλειψη Σελήνης: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

έκλειψη-σελήνης-αυτά-είναι-τα-τέσσερα-1320742

Στις 19 Νοεμβρίου είναι μια κομβική ημερομηνία, καθώς θα έχει πανσέληνο, συνοδευόμενη από έκλειψη Σελήνης. Μάλιστα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μερική έκλειψη Σελήνης του αιώνα. Αλλη μία είχε συμβεί το 2018, και είχε διάρκεια μία ώρα και 43 λεπτά.

Οι εκλείψεις συνήθως φέρνουν αποκαλύψεις, αλλαγές, το τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, ξαφνικά γεγονότα στη ζωή μας και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Μας επηρεάζουν όλους, τέσσερα όμως ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Η επερχόμενη έκλειψη είναι η πρώτη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ξεκινώντας έναν κύκλο με αλλαγές που θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Από τη μία πλευρά, αυτός ο άξονας ασχολείται με το τι έχετε (Ταύρος) και από την άλλη πώς επιλέγετε να μοιραστείτε αυτά τα υπάρχοντα (Σκορπιός). Δεν είναι απαραίτητα για κακό.

Καθώς αυτές οι εκλείψεις ξεδιπλώνονται, μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να θέσετε νέα όρια, να αναπτύξετε μια μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να μάθετε το αληθινό νόημα της οικειότητας.

Ταύροι: Αρχίζετε να καταλαβαίνετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα «θέλω» σας

Αυτό το φεγγάρι έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή σας με απροσδόκητους τρόπους. Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από σχέσεις, δεσμεύσεις, δουλειές και έργα που σας είναι βάρος εδώ και καιρό. Θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να αναγνωρίσετε τι δεν είστε πλέον πρόθυμοι να συνεχίσετε και να βάλετε ένα οριστικό τέλος στο παρελθόν. Είστε έτοιμοι για αυτήν την επόμενη φάση της ζωής σας, γιατί μπορεί να γίνετε ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Λέοντες: Μαθαίνετε αυτό για το οποίο είστε πραγματικά πρόθυμοι να παλέψετε

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τη φιλοδοξία σας και να ανακαλύψετε τι θέλετε πραγματικά να πετύχετε στη ζωή σας. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι κανείς δεν είναι το αφεντικό του εαυτού σας, γιατί βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι εσείς είστε. Εάν κάποιος δεν σας δίνει τη στήριξη που προσδοκάτε, δώστε εσείς στον εαυτό σας αυτήν την ώθηση. Αν κάποιος δεν σας αφήσει να μπείτε στο κάστρο, χτίστε το δικό σας «κάστρο». Έχετε τη δύναμη να τα δημιουργήσετε όλα -καριέρα και προσωπική ζωή- από την αρχή.

Σκορπιοί: Αντιλαμβάνεστε καλύτερα τους άλλους

Οι σχέσεις είναι τελικά μια συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων και αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα σας δείξει ότι ελέγχετε μόνο τη δική σας πλευρά. Θα ανακαλύψετε πόσο δυνατές είναι πραγματικά οι σχέσεις της ζωής σας και αν είναι γραφτό να συνεχίσουν αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται στη ζωή σας. Μπορεί να αποχαιρετήσετε ορισμένους, αλλά και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Αλλωστε οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα εξελίσσονται, όπως και εσείς.

Υδροχόοι: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να κλονιστεί με αλλαγές

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη Σελήνης θα «χτυπήσει» απίστευτα κοντά στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεστε ότι ολόκληρη η οπτική που έχετε για το «σπίτι» αλλάζει, ενθαρρύνοντάς σας να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, να επικοινωνήσετε με κάποιους που ενδεχομένως να έχετε παραμελήσει, να επανασχεδιάσετε τον χώρο σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστείτε στις αλλαγές και να ανασυνταχθείτε.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook