Έκανε την πρώτη Ανάσταση ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου και μετά συνελήφθη | Video

έκανε-την-πρώτη-ανάσταση-ο-ιπτάμενος-1029553

Στη σύλληψη του ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας της Χίου, γνωστού κι ως «ιπτάμενου ιερέα» για τον τρόπο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο την πρώτη Ανάσταση, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Ο π. Χριστόφορος Γουρλής συνελήφθη για το γεγονός ότι έκανε τη λειτουργία με ανοιχτές τις πόρτες, αλλά και για το γεγονός ότι εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη σύλληψη μίας γυναίκας που προσπάθησε να μπει στο ναό.

Ο ιερέας αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όσον αφορά την ένταση που προηγήθηκε, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού στη Χίο, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την τραβούν έξω από αυτόν, ενώ εκείνη χτύπησε τον επικεφαλής Αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους Αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, απειλώντας τους πώς αν τελικά την προσαγάγουν θα τους κάνει «βούκινο» μέσα από το Facebook, εκείνοι την τραβούν προς το περιπολικό, ενω πολίτες τους ζητούσαν να σταματήσουν.

politischios.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook