Έκανε χειρουργείο στα Χανιά η Τζένη Χειλουδάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση

έκανε-χειρουργείο-στα-χανιά-η-τζένη-χε-1230207

Μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Μαίρη Χειλιουδάκη, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει, το πρώην μοντέλο αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάστηκε να επέμβει σε αφαίρεση στήθους.

Η Τζένη Χειλουδάκη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κρήτη και έκανε το χειρουργείο σε ιδιωτική κλινική στα Χανιά.

Στην πρώτη της ανάρτηση, ανακοινώνει πως ξύπνησε και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου.

«Ξύπνησα μωρε.. τώρα μου έβαλαν ορούς και μάσκα οξυγόνου διότι τα πνευμονάκια αστα βράστα….σας αγαπώ…..όλα καλά…….κάθε βοήθεια δεκτή διότι εχω δρόμο μπροστά μου με πολλες εξετάσεις και γιατρούς τους επόμενους μήνες….. όποιος ακόμα με αγάπη θέλει να στείλει έστω και τη μικρότερη βοήθεια θα την δεχτω ταπεινά με χαρα………ΕΘΝΙΚΗ GR5101104660000046600162252 ALPHA: GR 93 0140 7920 7920 0210 1071 620. Χειλουδάκη Άννα το όνομα θα εμφανιστεί…….σας φιλώ γλυκά τριπλα η ζωη να σας επιστρέφει ό,τι κάνετε για μένα…… είπαμε…… κάρμα ολα……».

zarpanews.gr

One thought on “Έκανε χειρουργείο στα Χανιά η Τζένη Χειλουδάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση

  1. Τι κατάντια…από την μιά να μπορείς να εγχειρίζεσαι σε Ιδιωτική Κλινική κι όχι στο Δημόσιο Νοσοκομείο σαν όλους τους υπόλοιπους ..και από την άλλη να βγάζεις το πρόβλημα υγείας σου στα μανταλάκια(!) ζητώντας επιχορήγηση(!) της Ιδιωτικής νοσήλειας σου από όσους
    σε ..»αγαπούν»και σε νοιάζονται…τάχατες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook