Εισαγγελική έρευνα για τις επαφές αστυνομικών και «νονών» της νύχτας

εισαγγελική-έρευνα-για-τις-επαφές-αστ-1618429

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μετά το δημοσίευμα περί διαλόγων υψηλόβαθμων αστυνομικών με πρόσωπα του υποκόσμου, διέταξε έρευνα για το θέμα. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ ανακοινώνει: Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορά σε μέλη παράνομων κυκλωμάτων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι:

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποστέλλεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» σχετικά με διαλόγους στελεχών της ΕΛΑΣ και προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας.

Παρέμβαση Ντογιάκου και εισαγγελική έρευνα

Ο κ.Ντογιάκος έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση αυτή και να ελεγχθεί η τυχόν θέση αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα. Στην παραγγελία του ο κ. Ντογιάκος λόγω της σοβαρότητας ζητά η προκαταρκτική εξέταση να ανατεθεί σε δύο εισαγγελείς τακτικό και επίκουρο,για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η έρευνα.

newsit.gr

One thought on “Εισαγγελική έρευνα για τις επαφές αστυνομικών και «νονών» της νύχτας

  1. Αν μαθαίνετε τα αλισβερίσια των αστυνομικών με την μαφία απο τις εφημερίδες και οχι απο κρατική ασφάλεια και ευπ τότε είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook